Bejelentve a Monster Hunter Frontier Z

2016. augusztus 29.
3.0321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Capcom csapata a mai nappal hivatalosan is bejelentette a Monster Hunter Frontier Z címre keresztelt online szerepjátékot PS4-re, amely a korábbi Monster Hunter Frontier G alaposan továbbfejlesztett, felturbózott változata lesz.

A játékról egyelőre annyit tudni, hogy a kérdéses MMO minden tartalma helyet kap benne, megjelenését pedig Japánban már november 22-én várhatjuk, méghozzá a fentiekben már említett módon kizárólag PS4-re.

Amennyiben korábban megvásároltuk volna a Monster Hunter Frontier G-t más platformokra (PC, PS3, PS Vita, Xbox 360 és Wii U szerepelnek a listán), még a megjelenés előtt ingyenesen frissíthetjük ezeket a típusokat a Z-verzió újdonságaival. Hogy nyugati megjelenésnek örülhetünk-e majd, az egyelőre kérdéses, ellenben egy trailert így is tudunk mutatni nektek.

Nézd nagyban ezt a videót!1 hozzászólás

Ravor

2 éve, 9 hónapja és 13 napja

Biztos jó lehet

válasz erre
Monster Hunter Frontier Z
nincs ár
kövesd a játékot!

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaWarriorAutobot profiljaTidus profiljatotyak profiljaHellblade profiljamarco profiljarDAVE profiljadedikiraly007 profiljaM.O.R.P.H. profiljametrox95 profiljaMarduk profiljaWickedSick profiljaDav2377 profilja