Bejelentve a Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix és újra előkerült a harmadik rész is

2016. október 28.
3.4301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy igazán átfogó Kingdom Hearts napot tartott tegnap a Square Enix csapata, akik több érdekességet is bejelentettek, illetve bemutattak nekünk a sorozattal kapcsolatban.
 

Kezdjük rögtön egy friss bejelentéssel, a csapat ugyanis elárulta, hogy jön a Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix, avagy egy minden eddiginél teljesebb válogatás a sorozat máig megjelent legtöbb epizódjaival a középpontban, amely összesen hat játékot tartalmaz majd felújított és megszépült grafikával, méghozzá kizárólag PlayStation 4-re.

Az Európában március 31-én érkező csomag egészen pontosan az alábbiakat rejti, és rögtön egy trailert is kaptunk hozzá.

Kingdom Hearts HD 1.5 ReMix

Kingdom Hearts Final Mix
Kingdom Hearts Re:chain of Memories
Kingdom Hearts 358/2 Days (HD Remastered Cinematics)

Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX

Kingdom Hearts II Final Mix
Kingdom Hearts Birth by Sleep Final Mix
Kingdom Hearts Re:coded

Nézd nagyban ezt a videót!
A Square Enix mindezen túl egy újabb trailert hozott nyilvánosságra a Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue kapcsán, amelyről utoljára a szeptemberi TGS 2016 során hallottunk. A csomag várhatóan a Kingdom Hearts: Dream Drop Distance felújított változatát tartalmazza majd, méghozzá a Kingdom Hearts x Back Cover és a Kingdom Hearts 0.2: Birth by Sleep A Fragmentary Passage társaságában. Megjelenését január 24-én várjuk, kizárólag PS4-re.Hogy a rajongók ne nagyon szomorkodjanak tovább a Kingdom Hearts 3 miatt sem, bár új trailert, megjelenési dátumot és egyéb fontos részleteket a régóta várt új epizód még mindig nem kapott, de a Square Enix megszánta a rajongókat, és a Twitteren keresztül két friss képet bemutatott a kérdéses alkotás kapcsán, egyfajta "készülünk, nyugi már" jelleggel.

2 hozzászólás

totyak

5 éve, 4 hónapja és 22 napja

Mai napig nem értem, hogy működik ilyen jól ez a kettősség a játékban, de nekem is nagyon bejön. Most néztem, hogy jópár rész ps3-ra is van, lesz itt mivel játszanom, csak idő kellene.

válasz erre

RyutheStaR

5 éve, 4 hónapja és 22 napja

Igazán remek kis csomag. Egy valamit viszont nem értek, vagyis inkább reménykedek benne... Januárban jön a 2.8 prológus, a HD Remix Collection pedig márciusban és ugye itt bukik ki, hogy a 2.8-t hozzádobhatnák a Remix csomaghoz, hogy teljes legyen a pakk. Remélem lesz valami király gyűjtői változat amiben együtt lesz mind és egyéb finomságokkal teli, mert akkor úgy venném majd meg.

ui.: Jaah és elvileg 60fps-el futnak majd a Remix részek. Egyébként franc egye meg, hogy ilyen lassan készülnek a 3. résszel.

válasz erre
Kingdom Hearts 3
18.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja