Bejelentve a Hitman Trilogy, ezekre számíthatunk a Hitman 3-ban idén

2022. január 13.
34.3181
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Square Enix és az IO Interactive elárulta, hogy mire számíthatunk a Hitman 3 Year 2 tartalmi részlegében, amikor január 20-án megjelenik - többek között két új játékmódra és vadonatúj kihívásokra.

Az Elusive Target Arcade lényege, hogy intenzív és hatásos merényleteket kell végrehajtanunk egy új módban, amelynek feladata, hogy egymás után több célpontot is elintézzünk. A próbálkozások teljesítésével, amelyek állandóan elérhetőek lesznek számodra, különleges jutalmakat oldasz fel. Minden nap új célpontok csoportja lesz elérhető.

A második új játékmód a Freelancer, amely egy menedékházat ad, amelyet testre szabhatsz. A menedékházból választhatsz szerződéseket, amelyek különböző küldetéseket kínálnak, amelyeken végig kell haladnod. Különböző típusú bűnözőkkel kell majd leszámolnod, és egy sor területen és küldetésen keresztül kell végigküzdened magad, hogy sarokba szorítsd a bűnözők vezetőjét. A megjelenés valamikor idén tavasszal várható.

Emellett itt van a Hitman Trilogy, amely a Hitman, a Hitman 2 és a Hitman 3 játékokat tartalmazza, január 20-án egyenesen az Xbox Game Passba kerül. A trilógia külön is megvásárolható lesz, illetve PC-n az első Hitman VR-os szegmensét is tartalmazza.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

muki

4 hónapja, 2 hete és 2 napja

Jó lesz újra játszani, ha jó áron lesz persze....

válasz erre

Gólem

4 hónapja, 2 hete és 2 napja

Komoly hogy berepül azonnal a Game Passbe. Microsoft sokat tejelhet, hogy megéri a kiadóknak.

válasz erre

Direktor

4 hónapja, 2 hete és 2 napja

Ennek rohadtul örülök, mert van amit kihagytam.

válasz erre
Hitman 3
21.999 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaM.O.R.P.H. profilja