Bejelentve a Grid Legends, az autós széria soron következő darabja

2021. július 23.
37.7441
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Kiderült, hogy a Codemasters mivel fog elsőként előrukkolni immáron az Electronic Arts égisze alatt, lévén bejelentették a Grid Legends című játékot az EA Play 2021 keretein belül, a franchise soron következő darabját.
 

Az alkotók nem aprózták el, lévén elmondásuk szerint a sztori egyes jeleneteit ugyanazzal a technológiával hozták létre, amit a Disney-féle The Mandalorianben is használtak. Ennek köszönhetően a színészek jobban bele tudják élni magukat a jelenetbe, tekintve hogy valódi képek előtt játszanak, nem pedig egy szimpla zöld háttér előtt.

Minden eddiginél nagyobb autó-felhozatallal debütál a cím, 130 pályával, illetve olyan játékmódokkal, mint a Boost Mode-dal és az úgynevezett Eliminationnel. Változtathatjuk majd az időjárási körülményeket is, úgyhogy szépen testre szabhatjuk a futamokat.

A Grid Legends megjelenését 2022-re várhatjuk PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, PS5-re és Xbox Series S / X-re, az első trailer pedig itt látható:

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Ronalddo

2 hónapja, 4 napja

Kötelező elemek: színesbőrű és női - ázsiai - versenyző, emellé pedig egy átlagosnál sokkal unalmasabb trailer. Remélem a játék sokkal jöbban fog sikerülni mint a beharangozó.

válasz erre

petrovicsz

2 hónapja, 4 napja

Hát elsőnek valami sokkal ütősebb trailert vártam..

válasz erre

muki

2 hónapja, 4 napja

Rohadt jó széria, nagyon ígéretes!

válasz erre

Gólem

2 hónapja, 4 napja

Jónak ígérkezik. Kiváncsi leszek mennyire lesz jobb mint az eddigi részek.

válasz erre
Grid Legends
nincs ár
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
EA Play 2021
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja