Bejelentve a Dragon Ball: Project Fusion

2016. január 19.
3.1521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb Dragon Ball-játék munkálataiba csapott bele nemrégiben a Bandai Namco csapata, akik a V Jump magazin oldalain jelentették be aktuális alkotásukat, amelyről egyelőre még szinte semmit sem tudunk.
 

Arra azonban már mérget vehetünk, hogy az készülő mű a Dragon Ball: Project Fusion névre hallgat majd, állítólagosan egy szerepjáték lesz, premierjét pedig még az idén várhatjuk - kizárólag Nintendo 3DS-re.

A bejelentéshez kapcsolódó szkennelt képek alapján a Dragon Ball: Project Fusion keretein belül biztosan helyet kap majd Goku és Broly is, de arra is nagy összegben mernénk fogadni, hogy a játékmenet során fontos szerepet kapnak majd a harcok.

Bejelentve a Dragon Ball: Project Fusion - 2. kép

4 hozzászólás

totyak

2 éve, 5 hónapja és 12 napja

Kezdtem örülni, hogy végre talán egy kiemelkedő DB játék készülődik, erre csak 3DS-re jön. Régen nagyon szerettem a rajzfilmet, azóta kicsit kopott az érdeklődés, de már többször is eszembejutott, hogy elejétől végig kéne nézni valahogy az egészet.

válasz erre

RyutheStaR

2 éve, 5 hónapja és 12 napja

Örülnék neki nagyon, ha nem 3ds-re jönne... De legalább Broly is benne lesz, ez már előny. De francért csak 3ds-re jön... Kíváncsian várom már az új Dragon Ball játékot ami a nagyobb konzolokra is jön, egyelőre nincs bejelentve, de biztos jön majd valami.

válasz erre

Imperator

2 éve, 5 hónapja és 12 napja

3ds? Na eddig érdekelt.

válasz erre

kpal

2 éve, 5 hónapja és 12 napja

Alap mindig egy újabb DG játék .

válasz erre
Dragon Ball: Project Fusion
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profiljaHellblade profiljagery1113 profilja