Bejelentve a DiRT 4!

2017. január 26.
4.0691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Codemasters teljesen váratlanul, alig néhány perccel ezelőtt bejelentette, hogy idén sem hagynak minket új autós játék nélkül, így még a nyáron megjelenhet a DiRT 4, egészen pontosan június 9-én PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.

Az alkotás egy igazi off-road őrület lesz, a 2011-es DiRT 3 régóta várt valódi folytatása, amely azért a DiRT Rally-ból is átvett néhány elemet, így például a készítők a realizmusra fókuszálnak majd, amihez megvásárolták a hivatalos FIA World Rallycross Championship licencét, avagy ezúttal is a rallyzásé lesz a főszerep.

A játékban hagyományos rally autók, cross kartok, buggik és kamionok egyaránt megtalálhatók lesznek, miközben megjárhatjuk a világ öt rally-központját az élen Ausztráliával, Spanyolországgal, Svédországgal, Wales-szel és Michigan-nel, olyan helyszíneken, mint a Lohéac Bretagne, a Hell, a Holjes és a Lydden Hill.

A DiRT 4 egyik nagy újdonságának a Your Stage nevű játékmód lett beharangozva, aminek a lényege az, hogy a játékosok saját maguk határozhatják meg, hogy milyen pályákon versenyezzenek, és az általuk alkotott helyszíneket barátaikkal is megoszthatják, de várható még karrier, multiplayer mókák, sőt cross-platform ranglisták is.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

drift3r91

2 éve, 10 hónapja és 14 napja

Nice! Bár még Dirt Rallyval se végeztem, de G27-el állat! Nekem tetszik a realisztikusság. Igy van ez ha az ember öregszik Várom! Legyen jó kis multi, ami hoz valami újat.

válasz erre

totyak

2 éve, 10 hónapja és 14 napja

Ha minden olyan lenne, mint a 3-ban, csak kicsit szebb grafikával, nekem már az elég lenne. Dirt Rally-val nem bírtam megbarátkozni, nekem nem jött be az autók nehézkes (realisztikus) irányítása. Félek kicsit, hogy azt is átveszik a 4-be. Nekem ez a nap híre, imádom a 3-at, még manapság is elő-előveszem néha.

válasz erre

muki

2 éve, 10 hónapja és 14 napja

A 3 nme igazán tetszett, az 1-2 viszont király volt. Várós!

válasz erre

VaPe

2 éve, 10 hónapja és 14 napja

Voáááááá, mekkora királyság lesz ez megint!!!!

válasz erre

rDAVE

2 éve, 10 hónapja és 14 napja

Kérlek ne legyen gymkhana benne, kérlek ne legyen gymkhana benne, kérlek ne legyen gymkhana benne, kérlek ne legyen gymkhana...

válasz erre
DiRT 4
15.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaWickedSick profilja