Bejelentették az A Game of Thrones: Genesist

2010. július 17.
2.5371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Aki valaha is érdeklődött a fantasy irodalom iránt, minden bizonnyal belebotlott már George R.

R. Martin és az A Song of Ice and Fire (magyarul A Tűz és Jég dala) nevekbe. Az amerikai író sokak szerint minden idők legjobb fantasy regényfolyamát alkotta meg, amely milliónyi rajongóval rendelkezik szerte a világban. A franchise-ban nyugvó lehetőségeket kártyák, társasjátékok, szerepjáték (papír alapú) és a hamarosan elkészülő televíziós sorozat használja ki, de nem szabad elfeledkezni a videojáték-piacról sem. A francia Cyanide tavaly májusban szerezte meg a szükséges jogokat, majd júniusban beszéltek arról, hogy első körben két játékot terveznek készíteni a könyvekből. Azóta semmi hírt nem hallottunk róluk, egészen mostanáig.

A Warhammer-univerzumra építő Blood Bowllal ismertté vált gárda végre felfedte az első A Song of Ice and Fire alkotását, amelyet A Game of Thrones: Genesis névre kereszteltek el, és egy stratégia lesz. A cím alapján elsősorban az első regényre, az 1996-ban kiadott A Game of Thronesra (Trónok harca) épít. A megjelenési dátumra és a célplatformokra nem tért ki a nyilatkozat, azonban kiindulva a stílusból és a Cyanide eddigi munkásságából, a PC biztosnak tűnik. Nézzük, a lenti két concept arton kívül még mivel kecsegtetnek a fejlesztők és a kiadó Focus Home Interactive:

"A Game of Thrones: Genesis a Westeros királyságát formáló Családok közötti intrikák és harcok közepébe ránt be. Azonban a győzelem nem szükségszerűen következik a nyers erőből. Az innovatív játékmechanika biztosítja, hogy a játékosok számos úton el tudják érni a sikert: katonai, gazdasági vagy diplomáciai megközelítést alkalmazol? A csalás, az árulás és a megtévesztés mindennaposak, és folyamatosan figyelned kell a hátad, ha el kívánod kerülni a keserű vereséget. Békésen vagy erővel foglalj el környező területeket, ostromolj ellenséges várakat, küldj kémeket az ellenséges vonalak mögé, gyilkoltass meg problémákat okozó tiszteket, vagy fogd el őket, és követelj értük váltságdíjat. Ha ezzel a játékkal játszol, vagy győzedelmeskedsz, vagy elbuksz. Nincs középút."

Bejelentették az A Game of Thrones: Genesist - 2. kép


Bejelentették az A Game of Thrones: Genesist - 3. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaDav2377 profilja