Bejelentették a The Dark Eye: Demonicont

2008. december 21.
1.7921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Amíg az RPG-rajongók türelmetlenül várakoznak a Németországban az év szerepjátékának választott Drakensang angol nyelvű változatára, addig csendesen feltűnt egy másik alkotás is a horizonton, amely szintén a népszerű papír alapú The Dark Eye szerepjáték-univerzumra épít.

A két alkotásnak ezen kívül semmi köze egymáshoz, és ez úgy történhet meg, hogy a The Dark Eye jogokat nem licencelte exkluzívan egyik stúdió sem.

A Demonicont akció-RPG-nek kategorizálták be a készítői, és fontos szerepet szánnak a filmszerű sztorivezetésnek. Az alkotás a PC-n kívül a manapság divatos konzolokra (X360, PS3) is elkészül. Egyéb lényegi információt egyelőre nem osztottak meg a közönséggel, de valószínűleg hamarosan változik ez az állapot.

Az alaptörténetet azért nagy vonalakban vázolták, mi pedig továbbadjuk Nektek. "A nevelőapád egy kiközösített gyilkos. Életed szerelmét üldözte, hogy hidegvérrel megölje - legalábbis ezt mondja Neked egy cselszövő udvaronc a félelem időszakában, egy olyan országban, amely határos a gonosz birodalommal, a Black Lands-zel. De valóban bűnös szeretett nevelőapád? Valóban meg akarta ölni a szépséges Calandrát, egy gazdag alkimista lányát, vagy csak a körülmények áldozata? Ellenségeid számosak és csak a rejtélyes fél-elf Rynn tűnik az egyetlen szövetségesednek. Miközben keresed az igazságot, eljutsz a legveszélyesebb régiókba, mélyen az árnyak közé, és egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy olyan eseményeknek vagy a részese, amelyek alapjában rázzák meg Aventuriát."

A sztori egyelőre kissé klisészagúnak tűnik, de még bármi kisülhet belőle. Várjuk a további részleteket.
1 hozzászólás

Danyek

16 éve, 7 hónapja és 25 napja

végre kezdenek megjelenni RPG-k PS3ra is mosolygó smiley annyira nem klisés a dolog röhögő smiley reméljük jó kis játék lesz ebböl mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja