Bejelentették a Stronghold 3-at

2010. május 16.
2.3411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Az angol Firefly Studios neve erősen összeforrt a Stronghold márkanévvel, hiszen a Space Colony és a CivCity: Rome kivételével minden egyes játékuk címében szerepel a jól csengő szó.

A várak építésére, fenntartására, ostromára alapozó stratégiai játék könnyedén megtalálta az utat az emberek szívéhez, így nem is volt oka a fejlesztőcsapatnak elszakadnia a sorozattól. A széria első vakmerőbb kitörési kísérlete, az MMORPG műfajban próbálkozó Stronghold Kingdoms jelenleg is fejlesztés alatt áll, és ha hihetünk a csillagok állásának, akkor még az idén megjelenik. Mindez azonban nem elég a srácoknak, úgy érzik, az új kipróbálása mellett nem szabad elfeledkezni a klasszikus ízekről sem, éppen ezért lebbentették fel a fátylat a Stronghold 3 elől.

A rajongóknak bizonyára már ez is elég az esőtánc eljárásához, ami hatalmas szerencse, hiszen ezen kívül nem sok mást tudunk ebben a pillanatban megosztani velük, ugyanis a kiadott közlemény meglehetősen szűkszavúan fogalmaz. Annyi bizonyos, hogy a kiadási feladatokért az utóbbi időben a botrányairól híres Southpeak Games felel, míg az alkotás tervezett boltokba kerülési ideje 2011 tavasza. A célplatformok listája egyelőre kérdéses, a PC biztos, a két nagy konzolra történő megjelenésre viszont kevés esélyt látunk. A legények fellőttek egy teaser site-ot is, ahol nem túl sok mindenben gyönyörködhetünk, ám ez minden bizonnyal hamarosan változni fog. Az alkotásról remélhetőleg több információt tudunk meg a közelgő E3-on, ám addig is lehet örömködni, a középkor újfent visszatér!
2 hozzászólás

Vendég

11 éve, 24 napja

már nagyon várom)

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 1 hónapja és 8 napja

[Tiltott felhasználó!]

Stronghold 3
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljaSándorkolbász profiljaiPet profilja