Bejelentették a Monster Jam 2011-et

2010. március 25.
2.2461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Ki ne érezné néha úgy, hogy beülne egy hatalmas kerekekkel ellátott Monster Truckba, pusztán azért, hogy átgázoljon mindenen, ami az útjába kerül? Érdekes,hogy mostanában nem nagyon látni ilyen játékokat, pedig régebben elég nagy népszerűségnek örvendett ez a stílus.

Szerencsére az Activision is észrevette a játékipar eme fekete lyukát, s úgy döntött, hogy kiad egy ilyen őrületet. A Monster Jam 2011-re keresztelt ámokfutás idén ősszel várható, ráadásul elég sok platformon jelenik majd meg, így szinte mindenki a nyeregben érezheti majd magát.

A Monster Jam 2011 PSP-re, DS-re, PS3-ra, Wii-re és Xbox 360-ra is megjelenik az év második felében. Az Activision igérete szerint közel harminc licenszelt Monster Truck közül válogathatunk majd, ráadásul ezeket a gépszörnyeket kedvünk szerint át is alakíthatjuk a különféle alkatrészekkel. A játék célja természetesen a pusztítás, szegény személygépkocsikra nehéz idők várnak a játékban. A Monster Jam 2011-ben nyolc stadionban bizonyíthatjuk rátermettségünket, s olyan autók is benne lesznek majd a játékban, mint a Grave Digger, vagy a Grinder. Mivel az ilyen típusú játékok manapság ritkák, ezért kíváncsian várjuk, mi sül ki belőle.
1 hozzászólás

Shadow

15 éve, 3 hónapja és 13 napja

hát ez biztos jo lessz PUSZTITÁS röhögő smiley
(és termiszetessen mivel biztos jo játék ezért nem adják ki pc-re)

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja