Bejelentették a FIFA Manager 11-et

2010. július 03.
7.5791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Miközben az egész világon tombol a fociláz, és emberek milliói találgatják azt, hogy a török, spanyol, lengyel, bosnyák, ghánai és tunéziai bevándorlók gyermekeivel, valamint egy brazillal megerősített német válogatott hazaküldi-e a másik dél-amerikai nagyvadat, az "Isten keze" által terelgetett Argentínát, a videojáték-ipar befolyásos emberei sem tétlenkednek.

Az Electronic Arts már megszámlálhatatlanul hosszú évek óta húz hasznot a FIFA-licencből, amellyel a mezei játékosok elsősorban a FIFA-sorozat kapcsán találkozhatnak. Természetesen, ha már jó pénzt fizetnek a díjakért, igyekeznek minél jobban kihasználni, amelynek eredménye a szűkebb réteg által kedvelt és ismert FIFA Manager-széria.

Az EA Sports felhozatalának ez az egyetlen tagja, amely kizárólag PC-re jelenik meg, és ez nem fog változni a 11-es sorszámú változat esetében sem. A FIFA Manager 11-et tegnap jelentette be az amerikai kiadó, és bár sok meglepetést ezzel nem okozott, azért örülhetünk, hogy hivatalosan is biztossá vált az érkezése. A munkapadoknál - az elmúlt 5 esztendőhöz hasonlóan - a német Bright Future legényei ücsörögnek, akik a produktumot őszre ígérik. A játék - az EA leírása szerint - egy hatalmas ugrás lesz a virtuális focimenedzser-programok között, köszönhetően többek között a fejlesztett taktikai rendszernek, az eddigieknél realisztikusabb átigazolási piacnak és a kiterjesztettebb online lehetőségeknek. A kiadó postázott néhány screenshotot is, alant találhatjátok őket.

Bejelentették a FIFA Manager 11-et - 2. kép


Bejelentették a FIFA Manager 11-et - 3. kép


Bejelentették a FIFA Manager 11-et - 4. kép


Bejelentették a FIFA Manager 11-et - 5. kép


Bejelentették a FIFA Manager 11-et - 6. kép


Bejelentették a FIFA Manager 11-et - 7. kép


Bejelentették a FIFA Manager 11-et - 8. kép


Bejelentették a FIFA Manager 11-et - 9. kép


Bejelentették a FIFA Manager 11-et - 10. kép


Bejelentették a FIFA Manager 11-et - 11. kép

7 hozzászólás

Aj Styles

9 éve, 5 hónapja és 10 napja

Sztem jobb a sima játék, bár ez is elmegy

válasz erre

Vendég

9 éve, 11 hónapja és 3 napja

DNS

10 éve, 3 napja

Kis lépés a németeknek, nagy (bak)ugrás Maradonának...

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

10 éve, 3 napja

[Tiltott felhasználó!]

fabre

10 éve, 4 napja

A cikk is jó lett ... !

válasz erre

fabre

10 éve, 4 napja

Nagyon királyuk néz ki ,ezt bekell majd szerezni !!

válasz erre

skyman

10 éve, 4 napja

Hát az tény, hogy most a vb hatására hatalmas hasznot lehet huzni egy-egy fifás játékon. Bár én sose voltam nagy focirajongó, a játékért meg mégugysem voltam oda, igy engem annyira nem is érdekel. Bár az feltünö, hogy nagyban mássab mint pl egy 2008 as Fifás játék.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljadrext0r_h profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljaPajti24 profiljaRobi022 profiljaBvektor profilja