Bejelentették a Dirt 3-at

2010. március 12.
2.7141
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Ha szóba kerülnek a rallys játékok, akkor Colin McRae az első név ami az eszünkbe jut, majd nem sokkal utána a Dirt, amely tulajdonképpen a Colin McRae sorozat folytatásának is tekinthető.

A valaha készült legprofibb rallyjátékok közé tartozik a Dirt első és második része, utóbbi nem is olyan régen, tavaly augusztusban jelent meg. Ez persze nem jelenti azt, hogy aki kedveli a stílust, az ne várná tűkön ülve a folytatást: nekik jó hírrel szolgálhatunk, a Codemasters ugyanis bejelentette a Dirt harmadik részét.

Gavin Cheshire, a Codemasters főnöke az EDGE magazinnak adott interjúban említette meg a Dirt 3-at. "Sok jó cucc fog jönni Birminghamből a következő időszakban, elég, ha csak a nemrég bejelentett Bodycountra gondolunk, meg persze ott a Dirt 3 is. A fiúknak hagyjuk, hogy az összes ötletüket beletegyék a játékba, amit csak szeretnének. Az igazság az, hogy a Dirt 2 túlságosan amerikai játék volt, míg a fejlesztőcsapat angol, így valószínűleg visszaveszünk az amerikai hatásokból a folytatásban."
4 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 10 napja

A harmadik epizód nekem jobban tetszett az előző 2-nél, boxon és PC-n is volt hozzá szerencsém. Némely challenge elég szenvedős, de az idő gyorsan száll így is mellette röhögő smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 4 hónapja és 25 napja

Azt olvastam ki fogják adni PC-re! A játék 2011 Májusában várható.röhögő smileyröhögő smileymenő smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 11 hónapja és 24 napja

és kb a játék mikorra várható?

válasz erre

Zoltan1992

15 éve, 3 hónapja és 5 napja

Kíváncsian várom a 3-at. A kettő is tetszett.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja