Bejelentették a Contagiont

2010. augusztus 07.
2.4791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Sok fejlesztőcsapat karrierje kezdődött különféle Valve-játékokhoz gyártott modifikációkkal, amelyek sikeresek, népszerűek lettek, a készítők pedig úgy gondolták, hogy hasonló elszántsággal és kreativitással a piacon is van esélyük a játékosok kegyeinek elnyerésére.

A legújabb próbálkozó a Monochrome Games, amelyet a Half-Life-hoz készített Zombie Panic!-et, illetve ennek folytatását, a Half-Life 2-höz mellékelt Zombie Panic! Source-t igazgató amatőr társaság két tagja alapított nemrég. Első játékuk bejelentése nem is váratott sokáig, egy eléggé semmitmondó teaser trailerrel leplezték le a Contagiont.

Az alkotásról nem sok információt csepegtettek el a srácok, azt azonban határozottan állították, hogy a Zombie Panic! Source szellemi örökösét kívánják megalkotni. Hogy ezen pontosan mit értenek, a multiplayer-orientáltságot (egyjátékos kampány lesz a produktumban), a hasonló játékmenetet vagy csupán azt, hogy ebben is zombik lesznek, egyelőre nem tudjuk. A fejlesztőcsapat ígéri, hogy nem egy átlagos zombis lövöldével állnak elő, a Contagion "egyedi és félelmetes ellenfelek elé fog vetni, új feature-ökkel, változatos új fegyverekkel". A talpalávalót a Source Engine biztosítja. Egyelőre nem ismertették, hogy mely platformokat célozták meg, de a hozzávetőleges megjelenési dátumról sem szóltak egy szót sem. A videó mellett néhány concept art és egy másik mozgókép azért felbukkant a láthatáron.
#tv#
#tv2#

Bejelentették a Contagiont - 2. kép


Bejelentették a Contagiont - 3. kép


Bejelentették a Contagiont - 4. kép


Bejelentették a Contagiont - 5. kép


Bejelentették a Contagiont - 6. kép


Bejelentették a Contagiont - 7. kép


Bejelentették a Contagiont - 8. kép


Bejelentették a Contagiont - 9. kép


Bejelentették a Contagiont - 10. kép

1 hozzászólás

Lac

14 éve, 10 hónapja és 18 napja

Ahogy nézem: vírusfertőzés a városban, zombik szabadulnak el a börtönben, rendőrök és az elítéltek összefognak aztán pedig indulhat a darálás. Mivel élőhalottak szerepelnek benne, a játék felkerült a várólistámra.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja