Bejelentették a Warriors Orochi folytatását

2011. szeptember 29.
1.7301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Famitsu magazin legfrissebb lapszáma ismét számtalan érdekességgel szolgált a japán videojátékok fanatikusainak, az újságból ugyanis megtudhattuk, hogy már készül a Warriors Orochi folytatása, amely Japánban eredetileg Musou Orochi névvel jelent meg még 2007-ben, PlayStation 2, PSP és Xbox 360 platformokra.

A játék érdekessége volt, hogy betöltését követően a Dynasty Warriors és a Samurai Warriors méltán népszerű karaktereivel harcolhattunk egy sort.

Legfrissebb híreink szerint nem lesz ez másképpen a folytatásban sem. Bár információink hiányosak, arra már most mérget vehetünk, hogy nagyjából 120 karakter közül választhatunk kedvünkre az imént említett sorozatokból átemelvén, de a Warriors Orochi 2-ben lehetőségünk lesz arra is, hogy saját küldetéseket vagy kihívásokat készítsünk magunknak, majd azokat az internet segítségével megosszuk más játékosokkal is. A Famitsu értesülései szerint a játék Japánban már idén decemberben megjelenhet, várhatóan PlayStation 3 és Xbox 360 platformokra. Nyugati premierről egyelőre nem esett szó.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 22 napja

Van ennek már 3. része is, méghozzá WiiU-ra is.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljatotyak profiljamarco profilja