Bejelentették a Saints Row 4 gyűjtői kiadását

2013. június 06.
3.2831
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Deep Silver néhány órával ezelőtt bejelentette, hogy nem csak maga a Saints Row 4 lesz koncepcióját tekintve egy agyament videojáték, hanem a hozzá készült gyűjtői kiadás is, amit a Super Dangerous Wub Wub Edition névre keresztelt el a kiadó.

Mielőtt bárki megörülne, a kérdéses kiadványt csak az amerikai játékosoknak szánják - nyilván a tengerentúlról mi is rendelhetünk magunknak -, amiért 100 dollárt kérnek el, de ezért az összegért cserébe igazán vaskos tartalommal is szolgálnak.

A csomagban ugyanis garantáltan helyet kap egy 12 inches Dub Step fegyver replika, ami lézerfénnyel és valódi hangokkal is rendelkezik majd -, mindemellett azonban egy 8 inches Johnny Gar emlékszobor és egy rendkívül látványos Dubstep Doomsday gomb is a csomag részét képezi majd, amivel eljátszhatjuk, hogy egyetlen gombnyomásra apokalipszist szabadíthatunk a világra.

Azok a rajongók, akik beruháznak erre a kiadványra, természetesen megkapják még a játék Commander in Chief változatát is, benne egy halom letölthető tartalommal.

Bejelentették a Saints Row 4 gyűjtői kiadását - 2. kép

Saints Row 4 lesz koncepcióját tekintve egy agyament videojáték, hanem a hozzá készült gyűjtői kiadás is, amit a Super Dangerous Wub Wub Edition névre keresztelt el a kiadó.'>
1 hozzászólás

Vendég

11 éve, 9 hónapja

Az alapjátékot nem vettem meg. Lehet most jött el az idő!

válasz erre
Saints Row 4
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja