Bejelentették a Pokemon Mystery Dungeon folytatását

2012. szeptember 14.
2.6481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A nap folyamán számtalan Wii U-s hírrel szolgálhattunk nektek, de a Nintendo nem csak új jövevényével, hanem a már piacon lévő masináival is igyekszik törődni, erre enged következtetni legalábbis, hogy alig néhány órával ezelőtt bejelentették a Pokemon Mystery Dungeon folytatását, méghozzá Nintendo 3DS masinákra.

Az új alkotás címe - habár egyelőre még csak japánról lett lefordítva, így korántsem végleges - a Pokemon Mystery Dungeon: Magnagate and the Infinite Labyrinth lett, és egyelőre még nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal.

Arra azonban akár már mérget is mernénk venni, hogy az idei esztendőben biztosan nem kerül fel a boltok polcaira a játék, amelynek betöltésével egyébiránt ismét lehetőségünk lesz egy szerepjáték keretein belül különféle pokemonok után kutakodni, sőt, a tervek szerint Augmented Reality elemekkel is rendelkezik majd, így akár közvetlen környezetünk is rejthet megannyi kreatúrát.

Az IGN információi szerint a legújabb Pokemon Mystery Dungeonban - az utolsó még 2009-ben jelent meg Nintendo DS-re - biztosan szerepet kapnak az elmaradhatatlan Pikachu mellett Snivy, Oshawott, Tepig és Axew is.
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 6 napja

Pikachuuuuu!!! Kell!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 6 napja

Aranyosmosolygó smiley

válasz erre
Pokémon Mystery Dungeon: Gates To Infinity
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Ronalddo profilja