Bejelentették a Metal Gear Solid: The Legacy Collectiont

2013. április 23.
2.1091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Konami nemrégiben hivatalosan megerősítette a szóbeszédként már korábban felmerült Metal Gear Solid: The Legacy Collection-t, amely Hideo Kojima sorozatának eddigi legteljesebb gyűjteményes kiadása lesz.

A június magasságában kizárólag PlayStation 3-ra érkező csomagban ugyanis egészen pontosan a következő alkotások kapnak majd helyet: Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: HD Edition, Metal Gear Solid 3: HD Edition, Metal Gear Solid: Peace Walker HD Edition, Metal Gear Solid: VR Missions és Metal Gear Solid 4: Trophy Edition.

Érdekesség, hogy az MGS 3 bónuszaként a pakkban megtalálhatjuk majd az első és a második rész eredeti MSX változatait, mindemellett pedig két képregény is színesíteni fogja a felhozatalt, amelyeket Ashley Wood készített.

Árcéduláról és egyebekről jelenleg még nem hallhattunk, de érdekesség, hogy állítólagosan csak a tengerentúlon jelenhet meg a pakk, legalábbis a jelenlegi információk szerint. Aggódni azért természetesen nem kell, hiszen biztosan lesznek majd európai átiratok is.
1 hozzászólás

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 17 napja

Ez ***** jó hogy csak PS3!: Örülök az ilyen exkluzív pakkoknak!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások