Bejelentették a Grand Slam Tennis 2-t

2011. augusztus 11.
2.0491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Végre-valahára hivatalos formát öltött a Gran Slam Tennis, méghozzá az Electronic Arts bejelentése álltal: a kizárólagosan Wii platformra tervezett cím folytatása ez alkalommal a főbb platformok mindegyikén biztosítja majd számunkra a teniszkönyököt.

Nos, az igazat megvallva, az EA olyannyira elállt a "csak Wii-re" filozófiájától e játék tekintetében, hogy a második rész már úgy ahogy van elkerüli a szóban forgó Nintendo-felületet.

Egy újabb rendkívül ígéretes cím vágtat felénk, hogy a tovább erősítse a sportjátékok kissé elhanyagolt táborát. A Grand Slam Tennis 2 legendákat és zöldfülű játékosokat egyaránt tartalmaz majd, s a magasztos Wimbledon sem lesz idegen a pályák között.

"Rendkívül örömünkre szolgál, hogy az EA Sports Grand Slam Tennis franchise-t az Xbox 360 és PlayStation 3 platformokra is elhozhatjuk, és növelhetjük a grafikai erőt a HD konzolok segítségével" - mondta Thomas Singleton, a költségvetési nagyfőnök.

"A játékosok végre átélhetik az izgalmakat és a drámát az olyan tekintélyes helyszínek tálalásában is, mint a wimbledoni Centre Court."
4 hozzászólás

Aidon Assassin

13 éve, 5 hónapja és 4 napja

A virtua tennis 2010 jobbnak tűnik

válasz erre

Vendég

13 éve, 7 hónapja és 12 napja

Vendég írta:
Nem is olyan gagyi...
dehogynem...

válasz erre

Vendég

13 éve, 9 hónapja és 14 napja

Nem is olyan gagyi...

válasz erre

totyak

13 éve, 9 hónapja és 14 napja

De sokan fogják leverni a vázákat és egyéb csecsebecséket játék közben röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja