Bejelentették a God of War: Ascension különleges kiadásait

2012. október 12.
1.8641
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony a mai napra virradóra bejelentette, hogy kétféle különleges kiadás megjelenése is várható a legújabb God of War epizódhoz, így a hagyományos gyűjtői változat mellett egy speciális kiadvány, az ezeket előrendelőknek pedig egy Mythological Heroes címre keresztelt Multiplayer Pack is járni fog ajándékba.

Kezdjük a szegényesebb verzióval, avagy a Special Editionnel, ami nem csak egy prémium fémdobozba lesz becsomagolva, hanem dupla XP bónuszt ad a többjátékos módhoz, és egy dinamikus téma-, valamint avatárcsomag mellett tartalmazni fogja digitális formában a játék zenéit is.

Ennél sokkal izgalmasabbnak ígérkezik a gyűjtői kiadás, ami tulajdonképpen ugyanezekkel az extrákkal rendelkezik, annyi különbséggel, hogy az összes jövőben érkező DLC csomag ingyen jár majd ehhez a változathoz, illetőleg megvásárlásával hozzájuthatunk egy 8 inches Kratos figurához is.

A Sony elmondása szerint hétfőn újabb bejelentések várhatók a God of War: Ascension kapcsán, így reméljük akkor egy megjelenési dátummal fognak szolgálni nekünk.
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 5 hónapja és 14 napja

Jól hangzik

válasz erre

Vendég

12 éve, 5 hónapja és 14 napja

GoW-ból sosem elég mosolygó smiley

válasz erre
God of War: Ascension
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profiljaBotyi profilja