Bejelentették a Battlefield 4: Final Stand DLC-t

2014. szeptember 10.
2.3191
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az EA és a DICE nemrégiben hivatalosan is lerántották a leplet a Battlefield 4: Final Stand DLC-ről, aminek köszönhetően kiderült, hogy négy új pályával, és futurisztikus fegyverek egész hadával leszünk gazdagabbak általa.

A bővítmény Oroszországba repít majd el minket, a jövőbeni technológiákat pedig azzal magyarázták a fejlesztők, hogy egy kissé megzakkant tudós különleges fegyverkísérleteket folytat, ezáltal mi már prototípus állapotukban is kipróbálhatunk néhány érdekességet.

Ha szeretnél többet is megtudni a bővítményről, az alábbi trailerből alaposabban is megismerkedhetsz a pályákkal, illetve az újdonságokkal. Megjelenési dátumunk még nincs, de ha Premium előfizető vagy, akkor érdemes minden nap fellátogatnod a szerverekre, a DICE ugyanis tesztüzemmódban 24 óránként elérhetővé tesz egy új pályát a rajongóknak a Final Stand DLC-ből.

#tv#
Battlefield 4: Final Stand DLC-ről, aminek köszönhetően kiderült, hogy négy új pályával, és futurisztikus fegyverek egész hadával leszünk gazdagabbak általa.'>
2 hozzászólás

jezzahun

10 éve, 4 hónapja és 15 napja

Furcsa egy dlc.... majd meglátjuk milyen is lesz valójában..

válasz erre

Ravor

10 éve, 4 hónapja és 15 napja

Na ez jó, tetszenek ezek a futurisztikus fegyverek, kíváncsi vagyok rájukröhögő smiley

válasz erre
Battlefield 4
1.299 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja