Bejelentették a Path of Exile 2-t

2019. november 16.
6.0261
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Azt hittük, az Overwatch után már semmi nem fog meglepni minket, legalábbis azon a téren, hogy folytatást kap egy olyan játék, mely esetében soha az életben nem tudtunk volna elképzelni egy második felvonást, azonban a Grinding Gear Games srácai ránk cáfoltak.

Bejelentették ugyanis a népszerű free-to-play ARPG játékuk, a Path of Exile folytatását, amely nemes egyszerűséggel Path of Exile 2 címen fut. Az ExileConon leleplezett alkotás hét fejezetnyi sztorival fog kecsegtetni, valamint minden tartalom az első részből át lesz ültetve a folytatásba - beleértve az expanziók is.

Ennek ellenére azonban fejlettebb játékmotor, egy vadonatúj képességrendszer, valamint friss kasztok várnak a játékosokra. Megjelenési dátumunk jelen pillanatban nincs, mindössze annyit említettek, hogy 2020 vége felé lehet, hogy jön egy béta, de trailerünk és gameplay bemutatónk már van:

Nézd nagyban ezt a videót!


Ha ez még nem lenne elég, akkor a fejlesztők megmutatták a publikum számára a két új expanziót is, amelyek a Conquerors of the Atlas és a Metamorphosis névre hallgatnak. Előbbi masszívan átdolgozza a fősztori utáni végjátékot, míg utóbbi egy új szezont takart, aminek keretében a legyőzött ellenfeleink DNS-mintája alapján alkothatunk saját magunknak főellenfeleket - nyilván minél erősebbeket, annál jobbak a jutalmak is.6 hozzászólás

Ronalddo

11 hónapja, 1 hete

Nekem ez nagyon adja! Jó lesz, elsőt is nagyon bírtam.

válasz erre

Patrik94

11 hónapja, 1 hete

5t3v3nk3 írta:
Diablo 4 is ded... and exiled
Így így. Nagyon király game lesz.

válasz erre

Xelosz

11 hónapja, 1 hete

nem játszok vele de ütős darab ha rajongója lennék a műfajnak tuti tolnám

válasz erre

zender

11 hónapja, 1 hete

De rohadt ütős az első videó!

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 hónapja, 1 hete

[Tiltott felhasználó!]

muki

11 hónapja, 1 hete

Ejha. Jó kis bejelentés.

válasz erre
Path of Exile 2
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profilja