Bejelentették a Borderlands 2 VR-t, decemberben már meg is jelenik

2018. október 09.
2.6291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Reggel még nem számítottunk arra, hogy esetlegesen a 2K és a Gearbox Software kettőse leleplez majd egy, a Borderlands világában játszódó VR játékot, arra meg aztán végképp nem, hogy még idén kézhez is kapjuk.

Pedig nagyon úgy fest, hogy ez a helyzet, ugyanis a srácok bejelentették a Borderlands 2 VR-t, ami még decemberben be is fut PlayStation 4-re, melyhez újradolgozták némileg a játék irányítását, hogy az teljes mértékben megfeleljen a virtuális valóság támogatásának.

Bekerül egy új játékmechanika is, a BAMF Time (BadAss Mega Fun Time), ami lehetőséget biztosít rá, hogy a játékos lelassítsa az időt, ezáltal kikerülje a felé érkező lövedékeket, no meg persze látványos kunsztokat is tudunk majd demonstrálni ennek aktiválásával.

A járművezetés is FPS nézetben zajlik majd, a célzás a fejünk mozgatásával történik, és természetesen választhatunk majd, hogy a hagyományos kontrolleres irányítást kívánjuk alkalmazni, vagy a VR játékokra jellemző teleportálgatással szeretnénk haladni, illetve mivel a Borderlands 2 VR egy egyjátékos kaland lesz, a csapatmunkára épülő képességeket mind kicserélik a december 14-én érkező játékban.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

1 éve, 3 hónapja és 6 napja

[Tiltott felhasználó!]

Mordorer

1 éve, 3 hónapja és 6 napja

Ez jó móka lesz VR-ban!

válasz erre

muki

1 éve, 3 hónapja és 6 napja

Whoaaaaaaa!!!!!

válasz erre
Borderlands 2 VR
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

5t3v3nk3 profiljagery1113 profiljaMarduk profiljaSunyi78 profiljaWickedSick profilja