Bejelentésre kerülhet sor az évfordulón

2008. március 26.
1.6211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
2000 június 29-én jelentették be hivatalosan a Diablo második részét.

Egy esztendővel később, hajszálpontosan ugyanezen napon került sor a The Lord of Descruction kiegészítő beharangozására. Idén ugyanezen napon lesz esedékes a Blizzard Worldwide Invitational elnvezésű rendezvény... A többit már mindenki gondolja hozzá a történethez! Közben áradnak a pletykák az új Diablo-val kapcsolatosan, megelőzve a hivatalos bejelentést.

Valami készülődik a Blizzard műhelyében. Már korábban is voltak pletykák egy ismeretlen projektről, melyen a cég fejlesztői már régóta dolgoznak állítólag. Az újabb fecskék már azt csicsergik, hogy konkrétan a Diablo harmadik részéről van szó.

Amely állítólag követi a neves elődök hagyományait, ugyanakkor az egész környezet harmadik dimenzióba kerül az elvárásoknak megfelelően. Apropó 3D! A Blizzard tapasztalt 3D designerek tömkelegét keresi valamihez, látható a cég álláshirdetései között. (Igaz, ez utóbbi már inkább a spekuláció kategóriába sorolható, csak gondoltuk azért ennek is itt a helye...)

A realitás azonban az, hogy évek óta egyetlen szóval sem említett semmit a Blizzard Entertainment a játékkal kapcsolatban, de ugyebár a titkolózást, illetve a hosszas várakoztatást már a részükről megszokhattuk. Júniusig még várnunk kell tehát! Addig is menetrendszerűen jövünk még párszor az újabb bulvárhírekkel a Diablo-val kapcsolatosan.

Kapcsolódó:

Diablo 3 info?
2 hozzászólás

Dante576

12 éve, 6 hónapja és 22 napja

De jó is volt az első rész régen!!!

válasz erre

Csabó

12 éve, 6 hónapja és 22 napja

A legjobb PC-s játék. Ha még jönne a PS3-ra is, az király lenne.
Ezért az egy játékért lehet, hogy fejlesztenék annyit a PC-men, hogy gond nélkül fusson.

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
Blizzard WWI
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaManiac profiljanurbanu profilja