Bejelentésre készül a Sony Santa Monica is?

2013. február 20.
1.3691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mint azt bizonyára már mindenki tudja, ma este PlayStation Meeting, ami annyit jelent, hogy a Sony bejelentheti a PlayStation 4 konzolt, vele együtt pedig rögtön néhány exkluzív címet is, amelyek között nem kizárt, hogy egy új God of Wart is köszönthetünk majd.

Nyilván egyelőre mindez csak pletyka, de a Sony Santa Monica csapata nemrégiben olyan Twitter bejegyzést hagyott maga mögött, amiből arra következtethetünk, hogy a csapat is bejelentésre készül a kérdéses eseményen.

A Sony Santa Monica egyébiránt úgy fogalmazott, hogy a PlayStation Meetingen ismét megnyílhat Pandora szelencéje, ami szerintük egyrészt csodálatos lesz, másrészt bemutatja a csapat jövőjét is, ebből pedig szerintünk a God of War-sorozat következő epizódjának leleplezésére asszociálhatunk, hiszen a kérdéses szelence nem csak több ízben szerepelt már Kratos kalandjaiban, hanem a görög mitológia egyik ereklyéje is. Izgulunk!
PlayStation Meeting, ami annyit jelent, hogy a Sony bejelentheti a PlayStation 4 konzolt, vele együtt pedig rögtön néhány exkluzív címet is, amelyek között nem kizárt, hogy egy új God of Wart is köszönthetünk majd.'>
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 1 hónapja és 16 napja

Szerintem is az lesz pedig lehetne már valami új inkább.

válasz erre

Vendég

12 éve, 1 hónapja és 16 napja

Az hát.mosolygó smiley Várós az új GoW!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 1 hónapja és 16 napja

Gow lesz, 100%!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja