Bejelentésre készül a Bandai Namco

2017. november 24.
13.1861
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb bejelentést vezetett fel a Bandai Namco csapata, akik várhatóan december 4-én mutatják majd be soron következő alkotásukat - legalábbis a néhány órával ezelőtt elindított teaser oldal szerint.

Ha ti is veszitek a fáradtságot, és ellátogattok a kérdéses portálra, egy hatalmas "click" felirat mellett egy mikrót láthattuk, és amennyiben eleget teszünk a klikkelési felkérésnek, az eszköz ajtaja kinyílik, majd kigurul belőle egy nagyobbacska tojás.

Az animáció azonban itt még nem ér véget, lévén nem sokkal később a "10 days left", avagy a "10 nap maradt" felirat bukkan fel, vagyis ennyi idő múlva, december 4-én történni fog valami. Hogy mi? Nyilván egy új játék bejelentése, ami a teaser oldal domain neve, egészen pontosan a "mhaoj" alapján sokak szerint egy újabb Monster Hunter lehet, ha csak a két első betűt vesszük.
4 hozzászólás

totyak

11 hónapja, 2 hete és 4 napja

Túl egyértelmű lenne a Monster Hunter, aztán lehet az a trükk.

válasz erre

RyutheStaR

11 hónapja, 2 hete és 4 napja

Vajon mi sül majd ki a tojásból?

válasz erre

Patrik94

11 hónapja, 2 hete és 4 napja

Jajj. Valami új játék is lehetne inkább...

válasz erre

Direktor

11 hónapja, 2 hete és 5 napja

Mi ez a kép?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

5t3v3nk3 profiljaLaci721 profiljaImperator profiljaturatur profiljaWickedSick profiljaWillThaWheel profiljarDAVE profiljaYanez profiljaMarduk profiljatotyak profiljamarco profiljaHellblade profiljawazko profilja