Beizzítva az EA Sports PlayStation Home Complex

2009. április 24.
2.2071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az Electronic Arts jó előre beharangozott virtuális sport komplexuma végre elstartolt a PlayStation Home-ban, már tárt kapukkal várja érdeklődőit a digitális objektum.

Az ígéretekhez híven társas szórakozási lehetőségekkel, minijátékokkal és frissülő látnivalókkal bombázza mostantól a betévedőket. Külön jó hír, hogy mind az észak-amerikai, mind pedig az európai régiókban elérhető, tehát nem szükséges egyik, vagy másik régió account-jával machinálgatni a bejutásért.

Kezdjük talán a szórakozási lehetőségekkel. Az EA Sports komplexumban meghajthatunk parányi játékautókat a pályákon, vagy választhatjuk a markánsabb, előkelőbb Texas Hold 'Em pókerasztalok valamelyikét, kikapcsolódás gyanánt. A kártyajátékot a Godfather II game space-ben már láthattuk korábban, most ugyanez a rendszer került át a frissen megnyitott sportlétesítménybe is. A mókán és a társalgási lehetőségeken kívül természetesen látnivalók is akadnak, a képernyőkön a legújabb EA Sports-os címek videói pörögnek majd, fokozva a hangulatot, persze információs szekciónak sem utolsó. Kis kedvcsináló mozgókép következik, mely ha felkeltette érdeklődésed, azonnal belakhatod, mindez már elérhető a PlayStation Home-ban is. Jó szórakozást, digitális kalandorok.

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja