Beigazolódtak a pletykák, ezek lesznek a januári PS Plus játékok

2021. december 30.
39.0561
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A PlayStation Plus-előfizetők januárban három játékhoz kapnak ingyenes hozzáférést, nevezetesen a a Dirt 5-höz, a Deep Rock Galactic-hoz és a Persona 5 Strikers-höz - mindhárom játék január 4-től lesz letölthető a PS Pluson keresztül.

Az eredetileg 2020-ban Windows PC-re és Xbox One-ra megjelent Deep Rock Galactic egy négyjátékos kooperatív lövöldözős játék, amelyben a játékosok egy intergalaktikus bányászati vállalatnál alkalmazott mogorva űrbéli törpék szerepébe bújnak. A Codemasters-féle Dirt 5 természetesen egy off-road ralijáték.

Végül a Persona 5 Strikers az Atlus szerepjáték-sorozatának spinoffja. A Persona 5 eseményei után hat hónappal játszódó Strikers a beat-'em-up akciót keveri a történetmeséléssel, amely újra összehozza a Phantom Thieves társaságot.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

petrovicsz

5 hónapja, 2 napja

Ingyen ezek is jók...

válasz erre

VaPe

5 hónapja, 2 napja

Az egyetlen Persona játék ami tetszik nekem.

válasz erre

muki

5 hónapja, 3 napja

Nem olyan rossz ez!

válasz erre

rDAVE

5 hónapja, 3 napja

Patrik94 írta:
Nem túl combos évkezdés.
Szóval egy kiváló indie a PS-es megjelenése napján, egy elismert RPG folytatása és a legutolsó Dirt játék sem elég jó? Persze nem a legjobb Dirt rész, de a Dirt Rally 2.0 már volt és a Dirt 4 1-2ezer forint akcióban (megéri, akár Dirt 5 után is!). Az meg már nem újdonság 2021ben, hogy egy indie képes több száz órát nyújtani, ez pedig egy olyan darab...

válasz erre

Patrik94

5 hónapja, 3 napja

Nem túl combos évkezdés.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljamarco profiljasoami profiljaM.O.R.P.H. profilja