Befutottak az első H.A.W.X. 2 képek és információk

2010. május 27.
1.8791
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Néhány nappal ezelőtt, óriási meglepetésünkre a UbiSoft bejelentette a Tom Clancy nevével fémjelzett H.A.W.X.

folytatását, ami egy kézenfekvő döntés volt a franciák részéről, lévén a debütáló epizód szép és jó is volt, sőt még a rajongók is szerették, tehát egy továbbgondolást mindenképpen megér. A bejelentéskor azonban az illetékesek csak annyit nyilatkoztak számunkra, hogy a program készül, ezt megtoldották egy képpel, és örülhettünk, mint skót gyerek a cukorkának, mert bár tudtuk, hogy van, az igazi értékhez, avagy az információkhoz nem fértünk hozzá, akárcsak a skót gyerek a cukorhoz, amin az apja rajt hagyta a nejlon bevonatot.

A mai napra virradóra azonban a UbiSoft úgy gondolta, éppen itt az ideje, hogy felfedjünk némi érdekességet a készülő repülőgépes akcióról, illetve megtoldjuk azt némi látnivalóval. Utóbbiak a hír végén libasorban megtekinthetők, míg az írásos emlékek most következnek. Nos, a H.A.W.X. 2-ben a manapság ismert, illetve a futurisztikus hadi technológia - elsősorban a repülőgépekre értendően természetesen - megtalálható lesz, az F-35-ös géptől kezdődően az ultra-titkos Enhanced Reality System-en át, egészen a lézerrel irányított bombákig.

A játék betöltése után olyan célterületeken tarthatunk légi bemutatókat, mint Moszkva, a Perzsa-öböl, az Északi-Sarkkör vagy éppen az Indiai-Óceán, amelyeket ismét a GeoEye technológia segítségével mintáznak le nekünk halálos pontossággal a fejlesztők. Elit taktikai vadászpilóta létünkre lehetőségünk lesz rengeteg repülőgépes közelharcban részt venni, információink szerint pedig immáron lehetőségünk lesz a fel- és leszállásra is, illetve részt vehetünk majd éjszakai bombázásokon, amelyek már most roppant izgalmasnak ígérkeznek, sőt, lehetőségünk lesz a küldetések közben a levegőben megtankolni gépeinket. Srácok, ez komolynak ígérkezik, tűkön ülve várjuk a készterméket, amely ősszel érkezik, méghozzá PC-re, Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra és Nintendo Wii-re.


Befutottak az első H.A.W.X. 2 képek és információk - 2. kép


Befutottak az első H.A.W.X. 2 képek és információk - 3. kép


Befutottak az első H.A.W.X. 2 képek és információk - 4. kép


Befutottak az első H.A.W.X. 2 képek és információk - 5. kép


Befutottak az első H.A.W.X. 2 képek és információk - 6. kép


Befutottak az első H.A.W.X. 2 képek és információk - 7. kép


Befutottak az első H.A.W.X. 2 képek és információk - 8. kép


Befutottak az első H.A.W.X. 2 képek és információk - 9. kép


1 hozzászólás

skyman

15 éve, 14 napja

És még PC re is lesznyelvnyújtó smiley Hát egyértelmüen komoly játék lesz, a képek pedig nagyon is bizalom gerjesztőek.
Ezekkel a gépekkel biztos eljuthatunk a csúcsranyelvnyújtó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja