Befutottak az első Super Street Fighter 4 3D Edition konkrétumok

2011. január 11.
1.8421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A hétvégén megrendezett Nintendo World 2011-en nem csak a kis 3DS konzol specifikációi kerültek terítékre, hanem a hozzá készülő játékokról is napvilágot látott ez meg az.

Így például a Japán kezdőfelállásban helyet kapó Super Street Fighter 4 3D Edition-ről is befutottak az első információk, ami számunkra is nagy öröm kell, hogy legyen, ugyanis a program természetesen a messzi vadnyugaton is megjelenik majd, bár arról egyelőre nem szólt a fáma, hogy pontosan mikor.

Lássuk azonban, hogy a kiállításon bemutatott prezentációból mit is tudhattunk meg a játékról. Nos, első ízben azt, hogy nem kevesebb, mint 35 karakterrel mérhetjük össze tudásunkat mind offline, mind online módban. Köztük kap helyet a Channel Live móka is, ami hat játékost támogat majd egyszerre. A 3D-s Super Street Fighter 4 betöltését követően exkluzív tartalomként tűnik fel majd Chun-Li arany verziója, és lesz egy Download Play nevű opció is, amely az online játék alatt lesz hasznos, lévén ennek hála tovább játszhatunk majd akkor is a mérkőzéseken, ha az ellenfél időközben kilépett az arénából. A Super Street Fighter 4 3D Edition tehát első ránézésre korántsem lesz semmivel sem kevesebb, mint nagy testvére volt, csak maximum kisebb helyen is elfér.
2 hozzászólás

Aj Styles

14 éve, 5 hónapja és 2 napja

Remélem nagyon jó lesz, szeretem az eneketröhögő smiley

válasz erre

totyak

14 éve, 5 hónapja és 2 napja

Láttam már egy bemutató trailert a játékról és az irányítás volt az, amin megakadt a szemem. A DS felső képernyőjén látszott a harc, az alsón meg előre programozott combók voltak és csak azokra kellett rányomni, hogy a figuránk mozduljon. Remélem azért lehet majd rendesen is játszani, nem csak így.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja