Befutottak az első New Super Mario Bros U pontszámok

2012. november 16.
2.0061
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mivel a tengerentúli régióban már most vasárnap, avagy november 18-án felkerülhet a boltok polcaira a New Super Mario Bros U - a Wii U kezdőcímeként -, ezért a Nintendo nem habozott tovább azzal, hogy engedélyezze a kritikusoknak az első játéktesztek napvilágra hozatalát.

Ennek köszönhetően a New Super Mario Bros U lett az első hivatalosan is górcső alá vett és játéktesztekkel felvértezett Wii U játék a történelemben, ami ráadásul nem is kezdett rosszul, hiszen 8 pontnál rosszabbat eleddig egyik kritikus sem adott rá.

Az eddigi legjobb pontot az IGN magazinnak köszönheti a játék - még a rendkívül szigorú Eurogamer is kilencest adott rá -, a legrosszabbat pedig a GamesRadar munkatársai osztották ki, akik szerint csak egy nyolcast ért a New Super Mario Bros U. Ne feledjük, itt az öreg kontinensen az alábbiak valódiságáról november 30-tól győződhetünk meg magunk is!

CVG - 8.3
IGN - 9.1
Joystiq - 4.5/5
Polygon - 8.5
EGM - 9
Destructoid - 8.5
VentureBeat - 8.3
GamesRadar - 8
Eurogamer - 9
New Super Mario Bros U - a Wii U kezdőcímeként -, ezért a Nintendo nem habozott tovább azzal, hogy engedélyezze a kritikusoknak az első játéktesztek napvilágra hozatalát.'>
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 4 hónapja és 3 napja

Marionak visszatért az ereje. Volt egy két rész ahol nagyon ****ul teljesített...

válasz erre
New Super Mario Bros U
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja