Befutottak az első konkrét információk a nyolcadik Silent Hill-ről

2011. január 11.
1.7851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A legújabb GameInformer magazin megjelenésével rögtön két nem olyan régen bejelentett alkotásról rántotta le a leplet a lap, amelyek bár léteztek már hivatalosan a köztudatban, pontos konkrétumaik sajnos ismeretlenek voltak.

Az egyik ilyen alkotás a legújabb The Elder Scrolls epizód volt, amellyel egy későbbi hírünkben foglalkozunk, míg a másik a Silent Hill-sorozat nyolcadik része, amelyről az alábbi sorok szólnak, lévén a lap hozzájutott az első exkluzív információkhoz, amelyek a Vatra Games fejlesztésében készülő horrorkirályról szólnak.

A lap információi szerint a játék a Silent Hill: Downpour címet kapta a keresztségben, és az általuk látott demóban a klasszikus, szabadon bejárható Silent Hill terület mellé egy földalatti rendszert is hozzáadtak, amely a gyors mozgást teszi lehetővé, tehát elméletileg nem azt a célt szolgálja, mint a korábbi epizódokban megismert földalattik. Az újság forrásai szerint a látott demóban Silent Hill azon délkeleti részeit járhatjuk most be, amelyeket eleddig csak a térképeken láthattunk, de oda eljutni soha nem tudtunk.

A cikk szerint ezen a környéken sem iskola, sem kórház nem található - legalábbis a demó alapján -, így kérdéses, hogy ezúttal milyen épületeket kell majd átkutatnunk a bizonyítékok után. A beszámoló alapján kijelenthetjük, hogy a Silent Hill: Downpour is tartalmazni fog harcrendszert, ami visszatér a klasszikus vonalra. A demóban az író állítása szerint egy fejszét tudott használni, amellyel meglehetősen nehéz volt leküzdeni az ellenfeleket, sőt, az éppen használatban lévő fegyverek - így például a fejsze is - használódni fognak, akár el is törhetnek.

Természetesen a csatákat nem vagyunk kötelesek megvívni, mivel fegyverből mindig hiány lesz, ezért akár el is futhatunk az ellenfelek elől, ez alól egyedül a boss harcok jelentenek kivételt. Az iromány elárulta még, hogy a nyolcadik Silent Hill-ben olyan fontos elem lesz a víz, mint a Shattered Memories-ban a hó volt, és természetesen az elmaradhatatlan fejtörők sem fognak hiányozni, amelyeknek nehézségét menet közben is változtathatjuk majd. Ebből sajnos egyelőre még nem tudjuk, hogy a Vatra Games Silent Hill-je méltó lesz-e régi nagy híréhez, de továbbra is bizakodunk. Megjelenés még az idén, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.
8 hozzászólás

Aj Styles

14 éve, 4 hónapja és 25 napja

igy igazmosolygó smiley

válasz erre

lacyboy

14 éve, 4 hónapja és 25 napja

Ki nem? állat egy game

válasz erre

Aj Styles

14 éve, 4 hónapja és 25 napja

én is szeretemmosolygó smiley

válasz erre

uhrindam

14 éve, 5 hónapja és 1 napja

Most játszom a Shattered Memories-t, és valami eszméletlen. röhögő smiley A telefonálás, a kódfejtés, a menekülés az adrenalin, és az elengedhetetlen félelem. Akinek tetszett az Alan Wake, ezt imádni fogja, aki szereti a horrort, ezt zabálni fogja! mosolygó smiley

válasz erre

Aj Styles

14 éve, 5 hónapja és 1 napja

Hát nagyon komolyan toljákmosolygó smiley

válasz erre

lacyboy

14 éve, 5 hónapja és 1 napja

Hát igen ráférne már egy jó rész a sorozatra

válasz erre

skyman

14 éve, 5 hónapja és 1 napja

Már a nyolcadik? röhögő smiley Le vagyok maradva pöppetröhögő smiley

válasz erre

totyak

14 éve, 5 hónapja és 1 napja

Ez az elhasználódó fegyver dolog tetszik. Remélem valami értelmeset raknak össze a fejlesztők, mert az utóbbi részektől én nem voltam elragadtatva.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja