Befutottak az első képek a From Dust-ról

2011. március 17.
2.3071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A UbiSoft csapata közel egy teljes esztendővel a From Dust tavaly nyári bejelentését követően végre napvilágra hozta az első olyan állóképeket a játékról, amelyek a letölthető érdekességet önnön valójában mutatják meg, így tehát in-game felvételekről beszélünk.

A látnivalókról immáron tisztán kivehető, hogy nem csak a játék menetét tekintve, hanem a kinézettel is szerettek volna egyediséget alkotni a fejlesztők, hiszen bár semmi különleges nem látható a képeken, az ábrázolásmód mégis megdöbbentő kissé.

A From Dust betöltését követően egyébiránt egy olyan stratégiába csöppenhetünk majd, amely a valamikori Black and White alapkoncepcióját lopta el, tehát mi vagyunk a világ teremtői, urai, avagy maga az Isten, így mi döntjük el a természet erőinek segítségével, hogy mi lesz a sorsa és milyen életet kapnak azok a törzsek, amelyek beköltöztek az általunk teremtett földrészre. Az alkotás érkezésére valamikor az idei évben számíthatunk, kizárólag PlayStation Network-ön és Xbox Live-on.


Befutottak az első képek a From Dust-ról - 2. kép


Befutottak az első képek a From Dust-ról - 3. kép


Befutottak az első képek a From Dust-ról - 4. kép


Befutottak az első képek a From Dust-ról - 5. kép


From Dust tavaly nyári bejelentését követően végre napvilágra hozta az első olyan állóképeket a játékról, amelyek a letölthető érdekességet önnön valójában mutatják meg, így tehát in-game felvételekről beszélünk.'>
2 hozzászólás

uhrindam

14 éve, 2 hónapja és 20 napja

Első ránézésre (--> kb 3-4 hónapja.. röhögő smiley) egyáltalán nem tetszett.. Aztán olvastam róla egy bemutatót a Guruban, és szinte rajongója lettem.. röhögő smiley Várom, várom! röhögő smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 2 hónapja és 21 napja

hú de jól néz ki!

válasz erre
From Dust
4.220 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja