Befutottak az első információk és a debütáló videó a PES 2011 3D-ről

2011. január 20.
2.6141
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Tegnap délután megtörtént a Nintendo 3DS hivatalos európai bemutatója, aminek köszönhetően megtudtuk, hogy mikor és milyen játékokkal fog megjelenni a kis konzol az öreg kontinensen.

Az alkotások között több, mint harminc nevet találhattunk, amelyek közül rengeteg vár még bemutatásra, köztük például a PES 2011 3D is, amelyről végre befutottak az első információk, valamint az első, direkt az európai játékosoknak szánt mozgókép is.

Utóbbit a hír végén magad is megtekintheted, különösebb kommentár nem kell hozzá, a videó második felében megtalálható gameplay felvételek az érdekesebbek, általuk megállapítható, hogy brutális teljesítményre lesz képes a 3DS. Lássunk azonban most magát a játékot, ami valamikor tavasszal kerül a boltok polcaira, felhozatalát tekintve pedig 60 nemzet csapatával, valamint 170 klubbal. A játékmódok között megtalálható lesz a Champions League és a Master League mókák is, a többjátékos meccsek pedig két focistajelölt számára válnak használhatóvá, ha wireless hálózatban összekötötték masináikat. Első körben ennyi, amit megtudtuk a PES 2011 3D-ről, de ne feledd, alant az első videó is, ami kihagyhatatlan darab.

#tv#
1 hozzászólás

Hori a (hun)

14 éve, 4 hónapja

Ejj ez a sok Messi az elejénröhögő smileyröhögő smiley Olyan fura nézni, Messi passzol Messinek, Messi cselez, Messi passzol, Messi kapja a labdát, Messi lőőőőő góóóóóól!menő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja