Befutottak az első Dead Rising 2 értékelések

2010. szeptember 24.
1.7321
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mivel a jobb helyeken a mai naptól fogva már hivatalosan is megvásárolható a Capcom műhelyében készült Dead Rising 2, az illetékesek úgy gondolták, hogy felesleges tovább várniuk az embargóval, fel is oldották nagyon gyorsan, és az elraktározott játéktesztek azonnal ellepték a világhálót, így már társaságunkban köszönthetjük az alkotás első bezsebelt pontszámait, amelyek arról uralkodnak, hogy manapság kiváló videojátékok árasztják el a piacot, aminek mi persze csak és kizárólag örülhetünk.

Hogy miért mondjuk mindezt? Elég csak ránézni a Dead Rising 2 első értékeléseire, amelyek bár kétség kívül lehettek volna jobbak, az IGN, az Eurogamer és a Strategy Informer sokat látott tesztelőinek nyolc pontja bizony árulkodó, ennél rosszabbat egyelőre csak két magazin mert kiosztani a késztermékre, így egyelőre egy nagyon erős 80 százalékos átlaggal büszkélkedhet a Dead Rising folytatása, amit hivatalosan a mai naptól vásárolhatunk meg a jobb üzletekben és digitális disztribúciókban.

Hogy megéri-e a pénzét, arról az alábbi pontszámok tanúskodnak:

Eurogamer - 8
MSXbox-World - 9
Made2Game - 7
Strategy Informer - 8
NZGamer - 8.8
IGN - 8
Resolution Magazine - 8
GamePlanet - 8.5
SquareGo - 4/5
GamesRadar - 8
Videogamer - 7
Dead Rising 2, az illetékesek úgy gondolták, hogy felesleges tovább várniuk az embargóval, fel is oldották nagyon gyorsan, és az elraktározott játéktesztek azonnal ellepték a világhálót, így már társaságunkban köszönthetjük az alkotás első bezsebelt pontszámait, amelyek arról uralkodnak, hogy manapság kiváló videojátékok árasztják el a piacot, aminek mi persze csak és kizárólag örülhetünk.

Hogy miért mondjuk mindezt? Elég csak ránézni a Dead Rising 2 első értékeléseire, amelyek bár kétség kívül lehettek volna jobbak, az IGN, az Eurogamer és a Strategy Informer sokat látott tesztelőinek nyolc pontja bizony árulkodó, ennél rosszabbat egyelőre csak két magazin mert kiosztani a késztermékre, így egyelőre egy nagyon erős 80 százalékos átlaggal büszkélkedhet a Dead Rising folytatása, amit hivatalosan a mai naptól vásárolhatunk meg a jobb üzletekben és digitális disztribúciókban.'>
2 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 8 hónapja és 6 napja

[Tiltott felhasználó!]

totyak

14 éve, 8 hónapja és 6 napja

Az első bekezdésben javítsátok a szöveget! Nem arról uralkodnak, hanem árulkodnak.
Egyébként pedig korrekt pontokat kapott, 80 körüli érték véleményem szerint is reális.

válasz erre
Dead Rising 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja