Befutottak a F1 2013 első értékelései

2013. október 01.
3.4901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A várakozásoknak megfelelően a mai napon elkezdtek szállingózni a F1 2013 első játéktesztjei, ezzel egyetemben pedig az első értékelések is, miután a Codemasters feloldotta az embargót az alkotás körül.

Az első értékelések alapján megállapítható, hogy a sorozat aktuális évadja is nagyon jól sikerült, hiszen eddigi legrosszabb értékelésének a 80 százalékot tekinthetjük, de a GamesRadar például a 90 százalékot sem sajnálta tőle.

A F1 2013 tehát az eddigi eredmények alapján átlagosan 80-85 százalékon áll a maroknyi befutott játékteszt alapján. Ti ezt vártátok tőle, netán meglepődtetek az eredményeken?

Gamespot - 8/10
GamesRadar - 4.5/5
Videogamer - 8/10
DigitalSpy - 4/5
X360 Achievements - 85/100
CVG - 8/10
Metro - 8/10
F1 2013 első játéktesztjei, ezzel egyetemben pedig az első értékelések is, miután a Codemasters feloldotta az embargót az alkotás körül.'>
11 hozzászólás

Vendég

11 éve, 5 hónapja és 8 napja

Csoportjában a játék nem rossz! Mivel ez nem szimulátor, többet nem is kell tőle várni! Grafika szép, a játékmenet jó, benne van minden ami a szabályokhoz kell. Néha néha elővenni és OFF játszadozni vele, vagy az F1 es pályákat megismerni, vagy éppen feleleveníteni jó! F1 valós futamok előtt menni vele egy két karikát, hogy utána olyan szemmel nézd a TV közvetítést hogy ismered a versenyzők szemszögéből is a pályát arra jó. De hogy valós körülményekhez hasonlóan esetleg ONLINE játsszál vele arra hm...... fos! Ha a zöld vonalon tartod a verdát (és automata váltóra teszed) akkor olyan sebességre lesz képes, hogy senki nem ér utol, és fékezés nélkül tudsz végig menni a pályákon!! Ha nem a vonalon mész (lecsúszol egy kanyarban, vagy netán más ívet választanál mert azzal jobban tudnál kigyorsítani,) akkor olyan lassulás következik be hogy félelmetes! De nem úgy történik a lassulás mint ahogyan az ember várná (valóság közeli módon)hanem egyszerűen csak lassabb lesz a verda, akár hogyan is tolod neki!

Na így aztán versenyezni nem igen lehet, mert ugye mindenki nem mehet a zöld vonalon ha meg letérnél az előzés miatt akkor lassabb leszel azonnal.

De a 10 éves és a 7 éves fiaim nagyon csípik, megismerik az F1 es versenyzőket, pályákat, autókat, szabályokat segédekkel nyomják egymás között nagyokat nevetgélve, és ez így van jól!

Talán egy dologban van benne hiba, hogy itt a borítóra azt kellene felvezetni piros karikában, hogy csak 14 év ALATTIAKNAK!

kacsintó smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 5 hónapja és 11 napja

Nagy **** ez a sorozat,a törésmodell évek óta UGYANAZ!

válasz erre

juhaszandor

11 éve, 5 hónapja és 13 napja

totyak írta:
Csak a szokásos pontozás. De hát mire is kapna kiemelkedő pontokat, alig ad idén is valami extrát.
Minden évben ugyanaz, mégis jó pontokat kap.

válasz erre

Vendég

11 éve, 5 hónapja és 13 napja

még talán annyit,hogy egy dobogón ünneplés végre jó lenne,hiányzik nagyon a dolog,igazán frankó lenne nfelszaladni a lépcsőkön és magasba emelni a kupát,bár azt hiszem ez még csak álom marad,kíváncsi leszekmosolygó smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 5 hónapja és 13 napja

tök,jó' remélem tényleg jó lett,de ha üti a 2012 őt,akkor nagy baj nem lehetmosolygó smiley

válasz erre

kpal

11 éve, 5 hónapja és 13 napja

jó volna végre a box kiállás is realisztikusabb mozgást adna , mert ott gyalázat minden és sivár....

válasz erre

GameMester92

11 éve, 5 hónapja és 13 napja

Nem hiszem, hogy eget rengető különbség lenne a 2012-es verzióhoz képest...maximum csak annyi, hogy lesz hozzá Classic mod, ami egy kis visszapillantást ad a régi idők versenyeire és kocsijaira. mosolygó smiley

válasz erre

latyaa

11 éve, 5 hónapja és 14 napja

Hát én alig várom, hogy végre pénteken oda adja nekem a futár mosolygó smiley Jobban várom mint ahogy a gta-t vártam röhögő smiley

válasz erre

totyak

11 éve, 5 hónapja és 14 napja

Csak a szokásos pontozás. De hát mire is kapna kiemelkedő pontokat, alig ad idén is valami extrát.

válasz erre

csirkee

11 éve, 5 hónapja és 14 napja

hát lehet akár milyen jó nekem ki fog maradni mosolygó smiley nem szeretem z f1-et szóval ez sem tetszene, de azért jó pontokat kapott

válasz erre

rDAVE

11 éve, 5 hónapja és 14 napja

Hümm... Nem rossz ez, bár majd meglátjuk. Egy próbát tervezek vele tenni, nem vagyok nagy F1 fan, de a versenyjátékokat szeretem.

válasz erre
F1 2013
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profilja