Befutottak az első részletek a The Chinese Room szerepjátékáról

2016. április 03.
2.1201
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Everybody's Gone to the Rapture fejlesztői ma nyilvánosságra hozták az első hivatalos részleteket legújabb videojátékukról, amelyről korábban szinte csak annyit tudtunk, hogy készülődik.

Dan Pinchbeck azonban az RPS munkatársainak egy interjúban kifejtette, hogy a Total Dark címre keresztelt alkotás egy olyan izometrikus szerepjáték lesz, amelyet olyan toll és papír alapú klasszikus RPG-k ihlettek, mint a Traveller, a Paranoia vagy a Twilight 2000, ami nem véletlen, hiszen első körben új alkotásuk is így, kézzel fogható formátumban született meg.

A játékról kiderült, hogy több lesz, mint egy hagyományos és tradicionális játék, ezáltal szabadon mozgó kamerával és rengeteg mechanizmussal várja majd a rajongókat, miközben egy sokkal világosabb tónusra is számíthatunk tőle, de a furcsaság és a különlegesség tekintetében azért a korábbi alkotásaik irányvonalát kívánják követni. A The Chinese Room képviselője szerint a Total Dark munkálatai remélhetőleg már április végén befejeződnek majd, vagyis a megjelenés közelebb van, mint gondolnánk.
4 hozzászólás

totyak

8 éve, 8 hónapja és 3 napja

A leírtak nem nagyon fogtak meg, viszont arra kíváncsi lennék, hogy akkor ez is jön e pc-re, ha már az Everybody's Gone to the Rapture igen.

válasz erre

muki

8 éve, 8 hónapja és 4 napja

Engem az sem zavar ha nem jön, azt sem tusom mi ez! röhögő smiley

válasz erre

Ravor

8 éve, 8 hónapja és 4 napja

Kíváncsi leszek magára a játékra milyen lesz röhögő smiley

válasz erre

kpal

8 éve, 8 hónapja és 4 napja

Talán karácsonyra becsúszik.

válasz erre
Total Dark
nincs ár
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja