Befutottak az ASUS új AMD kártyái

2017. április 21.
3.0801
petike737 profilja, adatai
petike737
Az AMD a várakozásoknak megfelelően nemrég mutatta be a legújabb grafikus kártyáit, melyek ugyan nem reformálják meg a piacot, de azért egészen komoly erőt képviselnek és a gyártó igyekezet megtartani a jó ár/érték arányt is.
 

Az ASUS hosszú évek óta jó kapcsolatot ápol a vállalattal, így érthető, hogy az elsők között mutatták be újdonságaikat, melyeket kicsit felspékeltek, mielőtt a dobozba tették őket.

Többek között ezért is kerültek a kártyák a ROG STRIX családba, hűtésükről pedig a már jól ismert DirectCU technológia gondoskodik. Első körben a két erősebb kártyára építkeztek, az RX 570 STRIX változatát két ventilátor hűti és RGB világítást is kapunk, míg az RX 580 4GB-os modellje a Dual családba került szintén két ventilátor társaságában.

A legerősebb modell jelenleg a 8GB-os RX 580, mely egy egészen nagy kártya, hiszen három ventilátor hűti, a hangulatot pedig itt is feldobhatjuk némi fénnyel.
1 hozzászólás

totyak

1 éve, 27 napja

A 8gb-osat kérem, valahogy belenyomorgatom a házba

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljarDAVE profiljaYanez profiljaturatur profiljaBvektor profiljaSunyi78 profiljagery1113 profiljaNeurotic profilja