Befutottak a Rising Storm 2: Vietnam első gameplay felvételei

2016. március 07.
3.4171
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Tripwire Interactive és az Antimatter Games munkatársai bemutatták végre a Rising Storm 2: Vietnam első olyan mozgóképét, amelynek középpontjában már nem csak feljavított-, hanem gameplay jelenetek is megtalálhatók.

Az eredetileg a Red Orchestra 2 egyik rajongói modifikációjaként indult alkotás első része még a második világháborúban játszódott, a most már önállóan készülő folytatás azonban a vietnami háború idejére kalauzol majd el minket.

Mivel idejét sem tudjuk már annak, hogy mikor készült egy igazán keményvonalas FPS, amelyik az egykori vietnami eseményeket elevenítette fel előttünk, ezért igazán örülünk a Rising Storm 2 érkezésének, de annak még inkább, hogy a mozgókép alapján egy minőségi alkotás készül a háttérben.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

venoman

1 éve, 13 napja

Azért szeretem az ilyen játékot mert nincs benne semmilyen hókuszpók semmilyen technikai mesés grafikai efektusok hanem egyszerű élethű harci helyzetekkel tuningólt játék.

válasz erre

1000feri

1 éve, 14 napja

nem 1 csúcs grafika...

válasz erre

kpal

1 éve, 14 napja

Erdős rész mint a Crysis

válasz erre

totyak

1 éve, 14 napja

Nem szép, de izgalmas még lehet. Végre egy háborús játék, ahol nem csak azt látjuk, hogy a "jók" mennek előre és megállíthatatlanok.

válasz erre
Rising Storm 2: Vietnam
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljarDAVE profiljaWarriorAutobot profiljagery1113 profiljamarco profiljakylx profiljaWillThaWheel profiljaskyman profilja