Befutottak a Rising Storm 2: Vietnam első gameplay felvételei

2016. március 07.
3.3811
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Tripwire Interactive és az Antimatter Games munkatársai bemutatták végre a Rising Storm 2: Vietnam első olyan mozgóképét, amelynek középpontjában már nem csak feljavított-, hanem gameplay jelenetek is megtalálhatók.

Az eredetileg a Red Orchestra 2 egyik rajongói modifikációjaként indult alkotás első része még a második világháborúban játszódott, a most már önállóan készülő folytatás azonban a vietnami háború idejére kalauzol majd el minket.

Mivel idejét sem tudjuk már annak, hogy mikor készült egy igazán keményvonalas FPS, amelyik az egykori vietnami eseményeket elevenítette fel előttünk, ezért igazán örülünk a Rising Storm 2 érkezésének, de annak még inkább, hogy a mozgókép alapján egy minőségi alkotás készül a háttérben.

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

venoman

9 hónapja, 3 hete

Azért szeretem az ilyen játékot mert nincs benne semmilyen hókuszpók semmilyen technikai mesés grafikai efektusok hanem egyszerű élethű harci helyzetekkel tuningólt játék.

válasz erre

1000feri

9 hónapja, 3 hete

nem 1 csúcs grafika...

válasz erre

kpal

9 hónapja, 3 hete

Erdős rész mint a Crysis

válasz erre

totyak

9 hónapja, 3 hete

Nem szép, de izgalmas még lehet. Végre egy háborús játék, ahol nem csak azt látjuk, hogy a "jók" mennek előre és megállíthatatlanok.

válasz erre
Rising Storm 2: Vietnam
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gonzo profiljaM.O.R.P.H. profiljagery1113 profilja