Befutottak a FIFA 17 demó részletei

2016. szeptember 12.
3.7091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Garreth Reeder, avagy a FIFA 17 producere bejelentette az év legjobban várt focis játékához holnap érkező demó pontos tartalmát, ezáltal már most megtudhatod, hogy mibe is kóstolhatsz bele a holnapi előzetesben.

A producer szerint PC-n, PS4-en és Xbox One-on egyaránt betekintést kaphatunk majd a The Journey névre keresztelt sztori módba, ami mellett a Skill Games négy egyjátékos kihívását, valamint három multiplayer Kick-Off meccset is lehetőségünk nyílik kipróbálni.

Mindehhez három stadion - CenturyLink, Stamford Bridge és Suita City Football Stadium - csatlakozik majd, méghozzá 12 focicsapat társaságában, amelyek a következők lesznek: Manchester United, Manchester City, Chelsea, Real Madrid, Juventus, Inter, Paris Saint-Germain, Olympique Lyonnais, Seattle Sounders, Bayern München, Tigres U.A.N.L. (MX) és Gamba Osaka.
FIFA 17 producere bejelentette az év legjobban várt focis játékához holnap érkező demó pontos tartalmát, ezáltal már most megtudhatod, hogy mibe is kóstolhatsz bele a holnapi előzetesben.'>
2 hozzászólás

totyak

8 éve, 3 hónapja és 4 napja

Annyira telibe szärom már a Fifa-t, hogy még a demo sem érint meg. Pedig manapság örülhetünk, ha valamihez kiadnak.

válasz erre

Hentes

8 éve, 3 hónapja és 4 napja

Ez a sztori mód kikészít. röhögő smiley

válasz erre
FIFA 17
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja