Befutott a Dynasty Warriors 6 PC-s demója

2008. október 05.
4.0021
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Mostanában a kiadók egyre kevésbé érzik szükségesnek, hogy egy-egy friss játékuk mellé kipróbálható változatot is a játékosok rendelkezésére bocsátsanak.

Ennek egyenes következménye, hogy míg pár évvel ezelőtt demó túltengésben "szenvedtünk", addig manapság örülhetünk, ha 1-2 hetente napvilágot lát egy új példány. A Koei szerencsére nem állt be sorba, és nem volt rest, hogy elkészítse legfiatalabb gyermekének, a Dynasty Warriors 6-nak a demó verzióját.

A játék X360-on és PS3-on már régebben megjelent, de a kritikusok korántsem estek tőle hasra. A cégvezetők úgy döntöttek, hogy PC-s platformon is szerencsét próbálnak portékájukkal. Japánban már nyáron a boltokba került, Európának és Amerikának azonban még türelemmel kell lennie pár hétig. Addig is itt van a meglehetősen barátságos méretű (320 MB-os) kipróbálható változat, amelyet a hivatalos honlapról érhettek el, ahová ide kattintva juthattok a leggyorsabban.

A Koei jófej volt, és készített egy System Checker nevezetű programot is, amellyel ellenőrizhetjük, hogy gépünk hogyan boldogulna az új jövevénnyel. Letöltéséhez szintén a fenti linket érdemes birizgálni.

Ugyanitt találhatunk még egy fájlt is, amely "d3dx9_36.dll" névre hallgat. Ezt abban az esetben érdemes lerántani, ha a demó nem akar megfelelően funkcionálni. Nincs más dolgunk vele, mint bemásolni a játék könyvtárába, és ezzel meg is oldódnak a futási problémák.
2 hozzászólás

Vendég

16 éve, 9 hónapja és 23 napja

Na végre hogy már meg fog jelenni pc-re. Nagyon rég vártam már rá. nagyon izgatott vagyok. Remélem olyan lesz mint amienre számítok. A 4 nagyon tetszett remélem ez is legalább olyan jo lesz. röhögő smiley

válasz erre

Vendég

16 éve, 9 hónapja és 24 napja

"d3dx9_36.dl" Vagy inkabb masold system32 mappaba, es akkor nem kell jatekonkent "lerantani" mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja