Befutott az első Mafia III fejlesztői napló

2015. augusztus 12.
1.7031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A 2K Games munkatársai bemutatták végre a Mafia III első hivatalos fejlesztői naplóját, aminek keretein belül a játék producere alaposabban is megismertet minket az alkotás alapjaival.

Ennek megfelelően elsődlegesen hallhatunk például New Orleans városáról - amelyben 1968-ban maffiáskodhatunk -, valamint a játék főhőséről, a Vietnamot is megjárt Lincoln Clay-ről, aki szeretne leszámolna a metropolisz teljes alvilágával.

Andy Wilson a kisfilm során természetesen számtalan más témát is érint az alábbi fejlesztői naplóban, így érdemes alaposan odafigyelni a mintegy másfél perces bemutató alatt.

Nézd nagyban ezt a videót!



Mafia III első hivatalos fejlesztői naplóját, aminek keretein belül a játék producere alaposabban is megismertet minket az alkotás alapjaival.'>
4 hozzászólás

totyak

9 éve, 5 hónapja és 9 napja

Szívesebben néznék gameplayt. Valami olyat, ami meg is győz, hogy ez nem egy kupac trágya lesz. Amit eddig láttam, az siralmas.

válasz erre

italianman

9 éve, 5 hónapja és 9 napja

Szerintem érdekes lesz. Érdekes helyszín, érdekes időben. Nekem egyedül ez a főhős nem tetszik(bár még elég keveset lehet róla tudni).A második részt szerintem nagyon nehéz lesz űberelni.Eléggé letudott kötni.

válasz erre

supermanvsbatman

9 éve, 5 hónapja és 9 napja

kicsit félek elfogják rontani

válasz erre

rDAVE

9 éve, 5 hónapja és 9 napja

Eléggé nagy csalódásnak tűnik számomra, ezért úgy döntöttem a megjelenéséig és kipróbálásáig nem mondok konkrét véleményt. mosolygó smiley Egyenlőre még barátkoznom kell vele, nem is kicsit...

válasz erre
Mafia III
4.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja