Befutott a Trinity: Souls of Zill Oll végleges dobozképe

2010. december 23.
2.2851
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Tecmo Koei európai divíziója a mai napra virradóra végre előhozakodott a Trinity: Souls of Zill O'll címre keresztelt PlayStation 3-exkluzív alkotás dobozképével, amely természetesen csak és kizárólag az öreg kontinensre érvényes, így arra már most mérget vehetünk, hogy a megjelenést követően ilyen képet kell keresnünk ahhoz, hogy biztosan jó játékot tehessünk kosárkánkba.

A borítóképről nehéz bármit is mondani, egyszerű és nagyszerű is egyben, tökéletesen illeszkedik a program érdekes világához.

A Trinity betöltését követően egyébiránt Vyashion fantáziavilágába kerülünk, ahol két másik hős oldalán indulunk harcba. A történet középpontjában Areus áll majd, őt irányítjuk végzete felé, amelynek beteljesüléséhez fel kell kutatnunk Emperor Balor-t, aki megölte szeretett apánkat. Kalandunk során természetesen kacifántos út vezet majd el a végkifejletig, ugyanakkor ettől lesz izgalmas és hosszú az előttünk álló út. A Trinity: Souls of Zill O'll megjelenik jövő tavasszal, kizárólag PlayStation 3-ra.


Befutott a Trinity: Souls of Zill Oll végleges dobozképe - 2. kép


1 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 16 napja

Nem ismerem ezt a játékot, a dobozát sem láttam még, de ahogy nézem felejthető is. Semmi különleges nincs benne. Ha én játékot fejlesztenék, törekednék rá, hogy valami nagyon szép borítót kapjon, amire rögtön mindenki felfigyel, ha a szeme elé kerül.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja