Befutott a Killzone Shadow Fall launch trailere

2013. november 13.
1.7671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Néhány órával ezelőtt újabb next-gen launch trailer került fel a világhálóra, lévén megkapta efféle mozgóképét a PlayStation 4 exkluzivitásában a tengerentúlon már most pénteken megjelenő Killzone Shadow Fall is.

A videó keretein belül a Guerrilla Games munkatársai nem igazán szerettek volna mást elérni, mint alaposabban is összefoglalni számunkra mindazt, amiről a Killzone Shadow Fall szól, így amennyiben szeretnél mindent megtudni cirka két percben a játékról, akkor itt a nagy alkalom.

Az alábbi Killzone Shadow Fall launch trailer egyébiránt még az észak-amerikai változat, de információink szerint a logók és egyebek kivételével 99 százalékban megegyezik az európai verzióval.

#tv#
5 hozzászólás

rDAVE

11 éve, 4 hónapja és 1 napja

Hiába sajnálkoztok mindig a PC-s verzió hiánya miatt, mert NEM LESZ! Semmi okuk kiadni rá. Sony birtokolja a jogokat és a fejlesztőgárdát, nekik meg elsődleges céljuk a hardvert eladni.

válasz erre

totyak

11 éve, 4 hónapja és 1 napja

Simán elfért volna PC-n, meg PS3-on is ez a játék. PS3 kicsit gyengébb lett volna, de szerintem senkit nem zavart volna.

válasz erre

fantis6

11 éve, 4 hónapja és 2 napja

jó játék, el tudnám fogadni pc-re,de sajnos sohasem lesz rá

válasz erre

juhaszandor

11 éve, 4 hónapja és 2 napja

Jól néz ki még mindig a játék röhögő smiley

válasz erre

Ravor

11 éve, 4 hónapja és 2 napja

Nemrossz, bár ez a trailer most valahogy nem fogott meg engemröhögő smiley Ennek ellenére szívesen a kezeim között tarthatnám a játék lemezétröhögő smiley Pontosabban inkább a ps-be, mint a kezeimbenyelvnyújtó smiley

válasz erre
Killzone: Shadow Fall
5.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja