Befutott az Overwatch első animációs rövidfilmje

2016. március 22.
1.5091
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha te is szeretnél idő előtt megismerkedni az Overwatch különleges világával és történetével, akkor a megjelenésig érdemes lesz végigkövetned a játékhoz készített animációs filmecskék sorozatát.

A kérdéses rövidfilmekről már korábban is hallhattunk ezt-azt, ellenben a Blizzard nem húzta tovább az idegeinket, és a mai napon már elérhetővé is tette számunkra az első epizódot, amelyből Winston sztoriját ismerhetjük meg egy kicsit alaposabban, aki itt és most egy fiatal tudósként jelenik meg, és annyit tudni róla, hogy később ő lesz az, aki a kormányzati döntéssel szembeszállva újra összehívja az Overwatch alakulatot.

Hogy milyen okai voltak erre Winstonnak, illetve miképpen is indult el az Overwatch nagyszerű története, azt magad is kiderítheted az alábbi animációs filmecskéből, aminek folytatása következik.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

kpal

10 hónapja, 3 hete és 1 napja

Kis majom aranyos.

válasz erre

5t3v3nk3

10 hónapja, 3 hete és 2 napja

Elég színvonalas cucc..!

válasz erre

Marduk

10 hónapja, 3 hete és 2 napja

Szerintem nagyon komoly! Már nagyon várom, hogy a játék megjelenjen, és hogy még több ilyen rövid animáció készüljön!

válasz erre

totyak

10 hónapja, 3 hete és 2 napja

Ebből azért egy egész komoly egészestés animációt össze lehetne hozni.

válasz erre

Ravor

10 hónapja, 3 hete és 2 napja

Bevallom őszintén azért rosszabra számítottam a sorozat kapcsán, de így kellemes volt a csalódás Láttam már jobbat is, de a maga nemében egész jóra sikeredett Kíváncsi leszek, hogy a gonosz fekete fing mivel keseríti meg az életüket a továbbiakban

válasz erre
Overwatch
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaWarriorAutobot profiljamarco profiljagery1113 profiljaAngryKnight profiljaManiac profiljamola00 profiljaSunyi78 profilja