Befutott az ASUS ROG GR8 második generációja

2017. január 11.
3.4891
petike737 profilja, adatai
petike737
Az ASUS Republic of Gamers családjában egyre több előre összeállított konfiguráció kap helyet, melyek között akadnak hagyományosabb és kompaktabb darabok is, sokan pedig már nagyon várták a GR8-as család vérfrissítését.
 

Szerencsére az ASUS is elérkezettnek látta az időt arra, hogy bemutatkozzon a második generáció, mely nagyjából akkora, mint egy PlayStation 4 konzol. A két termék erejét azonban kár is lenne összemérni, hiszen az ASUS nagyon erős csomagot állított össze.

A stílusos házban ugyanis egy Intel Kaby Lake Core i7-7700-as processzor és egy 6GB-os NVIDIA GeForce GTX 1060 kapott helyet, melyeket akár 32GB-nyi DDR4-es memória egészíthet ki. A gép árazása sajnos még nem ismert, de vélhetően az "olcsóbb" ROG masinák között kap majd helyet.
4 hozzászólás

kpal

10 hónapja, 1 napja

ROG G20 is 400 -600 között van ,ez olcsóbb lesz sokkal.

válasz erre

William

10 hónapja, 2 napja

Hány millió lesz?

válasz erre

WarriorAutobot

10 hónapja, 3 napja

Attól hogy akkora mint a PS4 még nem egy szinten mozog vele, de nekem annyira nem is tetszik annyira a kinézete.

válasz erre

totyak

10 hónapja, 3 napja

Lehet, hogy az erejüket kár összehasonlítani, de gyanítom az árukat is. Legjobb lenne, ha mindkettő lenne a játékosnak, erős pc is, meg kedvelt konzol is.

válasz erre

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaPaint profiljaWillThaWheel profiljaMarduk profiljaszepijani profiljaLaci721 profiljaturatur profiljaszattila profiljaImperator profiljatotyak profilja