Befutott a Halo sorozat első teljes értékű előzetese!

2021. december 10.
48.4001
Gladosfreeman profilja, adatai
Gladosfreeman
A Halo élőszereplős sorozat is csak úgy mint a játékfranchise legújabb epizódja kifejezetten sok viszontagságon ment keresztül, de csak úgy mint az Infinitnél, úgy tűnik, hogy a Paramount+-ra készülő sorozat is már sínen van.
 

Legalábbis erre enged következtetni, hogy most hajnalban a The Game Awardson megérkezett a sorozat első teljes értékű előzetese. Ugyan egy nem túl sokat mutató rövid kis teasert már kaptunk korábban, és most sem állítjuk, hogy összetudnánk rakni a sorozat teljes történetét, mégis viszonylag biztatóan néznek ki a látottak.

Legalábbis az előzetes alapján egy valami egészen biztos, hogy a sorozat produkciós minőségére nem igazán érheti szó a ház elejét, és bár látszik, hogy mégis csak egy sorozatról beszélünk, ennek ellenére is kifejezetten magas színvonalúnak néz ki a széria technikai szempontból. Így már csak emiatt is kíváncsiak vagyunk, hogy hogyan sikerült élőszereplős formátumra vinni az Xbox brand vitán felül legnevesebb franchise-át.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

muki

7 hónapja, 1 napja

Háááát... Ez engem nem győzött meg...

válasz erre

Wayfarer

7 hónapja, 1 napja

Azért az beteg, hogy egy leütött zongorabillentyű hangjától az összes szőr felállt rajtam a pulzusom 110 lett és minden izmom bizseregni kezdett...

Pedig sosem Haloztam..

De ez a zene.. ez BRUTÁLISAN JÓ.

válasz erre

zender

7 hónapja, 1 napja

Hangulat nem rossz az tény. Egyelőre kíváncsian várom..

válasz erre

petrovicsz

7 hónapja, 1 napja

Ez bizony jó lesz!

válasz erre

 
Minden hír, videó és cikk
TGA 2021
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Reichert Viktor profilja