Befutott a Gigabyte AORUS GTX 1080 Ti

2017. március 28.
3.3271
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A grafikus kártyák piacán az elmúlt hetek főként az NVIDIA nem is olyan régen bemutatott csúcskártyájáról, a GTX 1080 Ti-ról szóltak, hiszen a vállalat partnerei sorra mutatják be a rá épülő újdonságaikat.

Nemrég a Gigabyte leplezte le a mostani zászlóshajóját, mely a tavalyi ígéreteknek megfelelően az AORUS családba érkezett. A Gigabyte AORUS GTX 1080 Ti 11G néven érkező kártya a vállalat Windforce hűtési megoldásának legnagyobb tagját kapta meg, mely a 3 ventilátor mellett RGB LED világítást is fel tud mutatni.

Az órajelek terén 1569MHz és 1708MHz közötti értékeket kínál az OC és a Gaming mód, de a gyártó megjegyezte, hogy bőven van még potenciál a kártyában. Az alapmodell mellé érkezik egy Xtreme Edition változat is, mely még magasabb órajeleket kínál majd a dobozból kivéve, de aki jelentősebb növekedést szeretne, annak magának kell húznia a kártyán, mely valamikor április közepén kerülhet a boltokba.
2 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 7 hónapja és 8 napja

Bitang egy kártya lesz! meglepett smiley

válasz erre

totyak

7 éve, 7 hónapja és 8 napja

Ezekbe a jártyákba azért már szorult erő bőven. Annyi márkából annyi féle kiadás van, nem is lenne egyszerű választani. Mondjuk nincs is olyan veszély, hogy nekem 1080-am legyen röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaMonyo profilja