Beépített projektorral érkezik az Ashton Kutcher közreműködésével készített Lenovo YOGA Tablet 2 Pro

2014. október 10.
1.8271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A kínai Lenovo már jó néhány éve a világ vezető személyi számítógép gyártója, ezzel a címmel pedig nem maradhattak ki a táblagépes "buliból" sem, ráadásul ha már belevágtak, akkor azt nagyon széles termékpalettával tették.

Így jött létre a YOGA Tablet család is, melynek felső szegmensébe érkezett meg nemrég a Lenovo YOGA Tablet 2 Pro. Az újdonság megalkotásában Ashton Kutcher is segédkezett, aki egy éve csatlakozott a gyártóhoz. Persze nehezen képzelhető el, hogy az ő mérnöki és kreatív tudása vezetett ahhoz, hogy a 13 hüvelykes androidos táblagép beépített projektort is kapjon.

Beépített projektorral érkezik az Ashton Kutcher közreműködésével készített Lenovo YOGA Tablet 2 Pro - 2. kép

A 13 hüvelykes kijelző egyébként QHD (2560x1440) felbontást kapott, a rendszert pedig a legújabb Intel Atom processzor és 2GB memória hajtja majd. A projektor egyébként 16:9-es arányban akár 50 hüvelykes (127cm-es) képet is ki tud adni magából, ami rögtönzött bemutatókhoz, illetve otthoni multimédiás felhasználáshoz bőségesen elegendő. Megemlítendő még a 32GB-os bővíthető háttértár és a 8 megapixeles hátlapi kamera is. A különleges újdonság 499 eurós (153 000 Ft) ajánlott árat kapott, ami sokak kedvét veheti el az egyébként remeknek tűnő táblagéptől.
1 hozzászólás

totyak

10 éve, 4 hónapja és 6 napja

Ez a projektor ötlet nagyon klassz, csak sajnos erősen megdobja a gép árát. Nem csodálnám, ha nemsoká minden más gyártó termékében is feltűnne.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja