Bedobozolják a Tales of Monkey Islandot

2010. december 26.
1.8301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Scal profilja, adatai
Scal
Bár Guybrush legújabb kalandjai már tavaly is kaphatóak voltak, de az epizódonkénti részeket szépen egybefűzték, és kiadták egy önálló évadként is.

Kaptunk mellé vicces videókat, meg rajzokat, ami ilyenkor már már szokásosnak is mondható. Egy valami azonban hiányzott. Bizony az interneten keresztül letölthető játékoknak egy nagy hátrányuk van, vagy fizikailag megfoghatatlanok, vagy néha megsimogathatjuk a gép winchesterét, mondván ott van rajta a legálisan megvásárolt játékunk.

Most ennek a tűrhetetlen, s tarthatatlan helyzetnek egyszer, s mindenkorra vége. Legalábbis ami a Tales of Monkey Islandot jelenti. A dobozolás azonban nem megy olyan gyorsan, mint Tótéknál, és bizony csak 2011 márciusában - egészen pontosan 25-én - vehetjük majd kézbe fizikai formában is kedvenc kalózunk ökörködéseit. Sajnos egyelőre nem tudni mit pakolnak bele a gyűjteményes kiadásba, azonban inkább örüljünk annak, hogy egyáltalán lesz, mert azért egy cirka másfél éves játékot kiadni ilyen formában több, mint rizikós. A TellTale álláspontja szerint egész Európában kapható lesz, vagyis amennyiben elkészül mi sem maradunk ki a jóból.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 10 napja

Minden részét imádtam, nagyon sok vicc volt benne és nagyon tetszett a rajzfilmes grafika. Guybrush történetei amúgy is megunhatatlanok. Terveztem egy dobozos vételt, de letettem róla végül.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja