Beárazták a Modern Warfare 3 Xbox 360 konzolt

2011. szeptember 05.
2.4821
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A hétvégén került sor a magával ragadó a Modern Warfare 3 ihlette Xbox 360 konzol bemutatására, amely az FPS megjelenésének apropójából tűnik majd fel a színen, várhatóan november 8-án, az Acitivision üdvöskéjével karöltve.

Ugyan kicsivel több mint két hónap van hátra a morcos kiszerelés (és persze a játék) megjelenéséig, az árra azonban nem kell tovább várnunk, minthogy a mai napon ezt az érdemi infót is megosztotta velünk a GAME - már ami az előrendelői árat illeti. Azért azt érdemes tudni, hogy a konzol ellenértéke kereskedésenként változhat.

A vezető brit játékkereskedői site, a GAME ma tudtunkra adta a Modern Warfare 3 Xbox 360 konzol előrendelői árát, amely jelenleg 270 font - az Egyesült Államokban eközben várhatóan 399 dollárra rúg majd ez az összeg.

Ezért a pénzért egy szemrevaló Modern Warfare 3 konzolt kapunk, személyre (játékra) szabott hangokkal - ki-bekapcsolásnál, illetőleg a tálca kiadásakor -; egy 320GB-os merevlemezt; magát a játékot; két patinás wireless kontrollert, illetőleg egy egyhónapos Xbox LIVE Gold előfizetést, exkluzív avatar cuccokkal.
1 hozzászólás

totyak

13 éve, 7 hónapja és 23 napja

Szerintem nem ér ennyit.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
VaPe profiljaXTomiX0029 profilja